Luleå HF

115758 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1532791

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Tung start för Röglarna, en tveksam utvisning på Sylvegård när han och en lulespelare åkt på varandra följt av att zebran brottar ned sylvegård. Rögle kämpar igenom boxen men när de precis fixat det startar cirukus Klasen.

Klasen dribblar sig igenom röglarna och fri framför mål blir han slashad med ny utvisning men innan den hunnit tas dribblar Klasen vidare och den precis inkomne Sylvergård överfaller Klasen med slashar och krokar. 5 mot 3 och inga misstag utan snyggt 1-0.

Ett grant Luleå under första sågar sig igenom Röglarna vid flera tillfällen och tvåan hänger i luften.

Den som påstår att Luleå är tråkigt borde se den här perioden när alla kreativa lulespelare är på topp och lyckas gång på gång. 3-4 frichanser för Luleå efter snygga dribblingar genom rögleförsvaret som ovan av Klasen och t ex en annan gång av Frallan.

Det här ser riktigt trevligt ut. Hoppas att målen fortsätter ramla in och att Luleå kör på hela matchen på samma sätt, och inte börjar slå av på takten. Ge oss en målfest nu! För varje mål vi får in kommer Röglarna att tappa spellusten och nästa mål blir lite enklare för oss.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

En riktig expert i rutan, Tommy Boustedt, tillfrågad om matchen:

"Jag tycker alltid att Luleå är spännande att se. De spelar disciplinerat och jobbar fruktansvärt bra och det tycker jag alltid är roligt att se."

Intressant att höra en riktig tyckare tycka till, i stället för att höra stavhopparexperten, DIF-supportern Tommy Äström tala om "målarfräg som trokar" eller Anal+ praoelever ljuga om "tråkig hockey" när två skickliga lag försvarar sig imponerande mot varandra.

Kommentera