Luleå HF

115714 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1544455

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Och ett inlägg i HATA flyttade matcher-frågan:

Just nu har vi ju bara en match som hänger, nämligen Warulfven-HV och efter morgondagens omgång 34 och omgång 35 två dagar senare spelas den hängen samt hängen AIK-AIK den 3 januari och...då har samtliga lag spelat 35 matcher!

Därefter kommer vi härligt nog att väsentligen ha fulla omgångar och en tabell där alla lag spelat lika många matcher hela Elitserien ut. Den enda match som spökar till det är en match mellan Köplustan och Pölsan, som igenkligen ska spelas 14 februari men i stället liras redan 22 januari.

Enligt programmet finns två andra flyttade matcher men det handlar om Gnaget-HV och HV-Gnaget som bytt plats med varandra bara: dvs de spelar matcher mot varandra som planerat, men har bytt hemmais av någon anledning. 

Så, sammanfattningsvis: fr o m 3 januari - fr o m omgång 36 - kommer alla lag att ha spelat lika många matcher i tabellen serien ut med undantag för att Köplustan och Pölsan under omgång 42-47 kommer att ståta med en match mer spelad än övriga lag.

Mycket bättre organiserat än på många år.

Det tackar vi för:-)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:

På tal om hat. Eller rättare sagt motsatsen kanske, nyförälskelse. Jag är nämligen nyförälskad. I Asplöven! Underdogarnas underdog som kom med i hockeyallsvenskan lite med vänsterhanden. Jag trodde inte att mitt lag och ett annat lag skulle kunna uppnå den symbios som vi faktiskt gjort med Asplöven.

Jag fullkomligt älskar det sätt som samarbetet hittils varit, hur båda klubbarna haft fördel av samarbetet, att vi kunnat hålla igång unga spelare på gränsen till A-laget och att dessa gjort stor nytta i Asplöven. Nu läser jag att Asplöven ska spela match i vår arena, Coop Norrbotten Arena. Jag kommer att vara där. Fritt inträde, men jag hoppas att det ställs ut lite bössor för frivillig betalning. Åtminstone jag kommer att trycka in en slant där.

16 januari mot Oskarshamn. Skriv upp det!

Kommentera