Luleå HF

115743 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1544481

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:

På tal om hat. Eller rättare sagt motsatsen kanske, nyförälskelse. Jag är nämligen nyförälskad. I Asplöven! Underdogarnas underdog som kom med i hockeyallsvenskan lite med vänsterhanden. Jag trodde inte att mitt lag och ett annat lag skulle kunna uppnå den symbios som vi faktiskt gjort med Asplöven.

Jag fullkomligt älskar det sätt som samarbetet hittils varit, hur båda klubbarna haft fördel av samarbetet, att vi kunnat hålla igång unga spelare på gränsen till A-laget och att dessa gjort stor nytta i Asplöven. Nu läser jag att Asplöven ska spela match i vår arena, Coop Norrbotten Arena. Jag kommer att vara där. Fritt inträde, men jag hoppas att det ställs ut lite bössor för frivillig betalning. Åtminstone jag kommer att trycka in en slant där.

16 januari mot Oskarshamn. Skriv upp det!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Albert Hall: Hej! Vilken härlig berättelse! 

Jag hoppades i flera år att Asplöven skulle lyckas men först när de fick fribiljetten tog de steget upp och härligt var det att se hur laget gladdes att nå nästa division:-)

I Luleå Hockey har vi ju bland annat haft bekymret att vi måste hålla ett brett lag men vill inte ha folk sittande på läktaren månader i sträck. Samtidigt som vi vill låta junisarna ta klivet upp men vet att de ofta kan behöva växla mellan eliten och allsvenskan inte de mognat klart. Vi har behövt ett bra samarbete med lag i divisionen under.

Tidigare har det ju varit med Piteå och Boden och i viss mån Björklöven men poängen är att det bör vara tillräckligt nära för att spelarna och pojkarna ska kunna bo kvar hemma i Luleå. Piteå och Boden har ju gått...så där - ibland kändes de mer upptagna att vara sura på oss än att samarbete.

Mitt i allt detta har Asplöven dykt upp som gubben i lådan och vill vare sig pite eller boden ha oss så finns ju haparanda:-) Med allt detta som bakgrund var det skitkul att Asplöven fick chansen och skitkul att vi fått ett fint samarbete. Det är en svår uppgift de har - Allsvenskan är förbaskat tuff - men de har möjligheter att fixa det och ju mer vi kan hjälpa Asplöven desto bättre.

Mitt i allt detta goda som samarbetet för med sig för båda våra klubbar har man också förståelse för känslan hur det är att kämpa, vinna och avancera och tänk, så härligt för Asplöven att ta emot hemma och bjuda publiken på Djurgården, Leksand och Mlmö. Skitkul!

Kommentera