Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1544505

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:

Nja,  jag tror nog modoisterna är minst lika ivriga, de kan ju ha chans att ta lite poäng utan fusk om säsongen ställs in. Du vet, Real Modo II kan nog bli en hit med tvillingarna som snurrar i sarghörnen. Denna gång kanske laget blir The Real Real Modo till skillnad mot 2004 när Chara och Nordström nästan ensamna slog ut laget redan i kvarten.

För övrigt såg jag (på twitter) igår att Tomas Ros ylade om att det var skandal att Elitserien var den enda liga i världen som inte tillät NHL-spelare. Vadå, det är väl inte så konstigt och dessutom fel, inte ens NHL tillåter ju NHL-spelare numera.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Albert Hall: He he, helt sant är den kommande veckan och nyheterna från andra sidan Atlanten av högsta intresse för MooDoo. Twinsen kommer säkert hem och lirar utan större kostnad för Mooderklubben och det skulle i så fall lyfta laget till ett helt klart av de bättre lagen i serien.

Men den förening som allra mest hoppas på total lockout är säkerligen Köplustan. Inte bara för att de försvagats betänkligt sedan deras två NHL-spelare dragit och åttondeplatsen kan bli svår att försvara mot Växjö och eventuellt också Gnaget. Utan än mer eftersom man kan räkna med att om det inte blir säsong i NHL kommer Köäplustan omedelbart att förstärkas med bl a NHLs bäste back Erik Karlsson och NHLs bäste vakt Henrik Lundqvist och eventuellt fler. På det viset kan den Köplusta, som just nu löper risk missa slutspelet, bli slutspelets verklige outsider med chans att gå hela vägen.

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Mina åsikter om NHL-spelare vara eller icke var i ES är således:

- Vi har ju NHL som förebild i nästan allt, alltså ska vi vara solidariska med ligan även i denna konflikt

- När NHL-spelare är välkomna i NHL är dom även välkomna hos oss i ES, inte förr

- Undantag kan naturligtvis vara om någon riktigt bra spelare kan tänka sig komma till Luleå för en billig penning

Kommentera