Luleå HF

115807 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1558379

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Angående Forrsbergs-gate: Såvitt jag förstått har Schtaan under lång tid planerat för en fortsättning där alla tränare etc ingår utom Anders Forsberg. Alla viskar och ryktar bakom stängda dörrar men ingen talar med honom.

Sedan november (?) har Anders bett om besked: villni ha kvar mig eller inte. Jag vill helst stanna, men jag måste få veta. Jag har fått erbjudande av många andra klubbar inom och utom landet. Helst blir jag kvar, men vill ni ha mig?

Och dag efter dag har Lasse Johansson vägrat ge Forsberg besked. Vad skulle han säga: "Nej, min hemliga plan är att jag blir ansvarig för laguttagningen i fortsättningen och får dessutom titeln GM och högre lön. Vi lyfter upp en junistränare som ersätter dig. Det blir mer fokus på mig i fortsättningen."

Det ovan beskrivna är ju den egentliga bakgrunden.

Det som skett senaste veckorna är en följd av det.

Hur kommer det sig att man inte lyfter fram det ordentligt? Ja, tränargänget i AIK sprider ju i stället rykten utan att vilja stå för dem; har de rent mjöl i påsen.

Anders Forsberg skulle ju kunna tydliggöra det. Men han verkar vara för ärlig för att lyfta fram hur Lasse smitt ränker i skymundan.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:grönt?
Kommentera