Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1588445

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Hannu Neimi: Yep, och jag accepterar att Rönken och grabbarna vetat vad de gjort under de här tre åren och fortsätter med principen varannan om det inte blir uppenbart att någon av vakterna är klart bättre och speciellt under slutspel avgör det. 

Gissningsvis innebär det att båda vakterna vet vad som gäller och kan vara bra stöd för varandra. Plus att det borde vara lättare att gå in och leverera max 1-2 matcher per vecka än 3 matcher per vecka. 

Samtidigt när man har två bra vakter på hög nivå är det mindre riskabelt att ha båda igång, då vet man att man är säker om någon skulle skadas. T o m under Jarmo Myllys tid tjatade jag på att han inte borde stå samtliga matcher och tvåan bara släppptes in någon enstaka utan såg gära att tvåan fick 5-10 matcher av det nämnda skälet. Vi tappade ju ett slutspel då Jarmo blev skadad och vi fick köra en outbildad kall tvåa.

Även om det skulle varit skitkul att få se Berguven direkt igen, han var riktigt het senast och detsamma i premiären.

När det gäller Bellissimo vet jag inte riktigt var han står ännu, hatr fortfarande sett för lite av honom men gissar att det kan ta tid, kanske långt in i säsong innan han helt förstått vad som skiljer att stå för Luleå jämfört med hans tidigare lag.  

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:Hepp, enligt NK bryter tränarstaben rotationen och låter David ta hand om spaden idag

Kommentera