Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1597608

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage: Blir att bänka sig framför datorn ikväll. Webbsändningarna har hitills funkat bra, givetvis är det inte samma sak som att gå live på matcherna men med 150mil från hemmaarenan är det vad som gäller.

Trivs annars ypperligt här nere i Malmö, 2,5 mån sen tog flyttlasset ner, satt på vinterdäck igår i förebyggande syfte - än har ingen halka hunnit hit men bilen är nu förbredd för det. Årets julfirande kommer också bli annorlunda mot van med julmarknad och tivoli i Köpenhamn.

Bara hoppas Sandström och Fransson snart är tillbaka i spel, märktes sista matcherna innan uppehållet att dom saknas.

Optimisten i mig tror kvällens drabbning slutar med vinst 4-2

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Salcin: Det låter härligt, jul i Köpenhamn - hoppas det faller snö samma dag så du får dagen vit också. Har du tänkt på att du dessutom är bara timmar från Berlin, apropos december;-)

Visst är det knepigt att se webhockey jämfört med live, men samtidigt har man så många år här nere i Sydbotten fått följa de flesta matcherna på radio, senaste åren webbradio från matchen, men tidigare satt man bara med sportradion som kopplades in en halv minut då det blivit mål typ. Och jämfört med det är man ju väldigt lycklig att ha webbhockeyn. 

Kommer du ihåg jazz-uffe, från gamla Forum "vi här i dimman...". Han bor ju och jobbar därnere sedan ett par år och jag har för mig att han brukade gå på O´Learys på centralstation för att se Luleå Hockey-matcher; har jag för mig iaf.

Javatusan, nog ska vi väl kunna tvåla till Köplustan! Fast med våra två backar borta är jag rädd att Köplustan skulle kunna neutralisera vårt PP rätt hyggligt och då kan det bli problem. Nå, bara 1,5 timmar till nedsläpp nu....

Kommentera