Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1597641

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Salcin: Det låter härligt, jul i Köpenhamn - hoppas det faller snö samma dag så du får dagen vit också. Har du tänkt på att du dessutom är bara timmar från Berlin, apropos december;-)

Visst är det knepigt att se webhockey jämfört med live, men samtidigt har man så många år här nere i Sydbotten fått följa de flesta matcherna på radio, senaste åren webbradio från matchen, men tidigare satt man bara med sportradion som kopplades in en halv minut då det blivit mål typ. Och jämfört med det är man ju väldigt lycklig att ha webbhockeyn. 

Kommer du ihåg jazz-uffe, från gamla Forum "vi här i dimman...". Han bor ju och jobbar därnere sedan ett par år och jag har för mig att han brukade gå på O´Learys på centralstation för att se Luleå Hockey-matcher; har jag för mig iaf.

Javatusan, nog ska vi väl kunna tvåla till Köplustan! Fast med våra två backar borta är jag rädd att Köplustan skulle kunna neutralisera vårt PP rätt hyggligt och då kan det bli problem. Nå, bara 1,5 timmar till nedsläpp nu....

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage: Jo "vi här i dimman" minns allt den frasen.

Ja nu är det upp till bevis för Bellissimo, får hoppas han tar chansen och visar att han är en duglig vakt - är nog sista chansen. Slias det även ikväll så tror jag inte han blir kvar hela sin kontraktstid.

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Berguven är inte med i matchen! Bellissimo står, Ward tar båsdörren.

Ojdå. Där reduceras våra chanser betydligt, tänker man. Jag hoppas få fel...

Winnerborg dömer vilket brukar innebära bra bedömning. Det kan man se som positivt, det blir rättvist. Eller - om man är så lagd - det är negativt, eftersom sämre domare vanligen blir hemmadomare...

Ja, fyfan. Hur man än vänder sig har man svansen bak.

Kommentera