Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1601928

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Dragan 2k:Allt detta för att Bellisimo lämnar. Räckte det inte bara med ett pressmeddelande?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Håller med. Man hade nog tänkt att det var något större på gång när man PKar men rätt slipat av Luleå Hockey att ta det direkt på en halvtimme så är frågan över i stället för att dränkas av kontakter som skulle ringa Osten och de andra för att ställa alla frågor.

Slipat och medietränat för övrigt att välja tyngdpunkten att "Daniel har känt att han inte nått upp till den istid han önskar och beslutat att försöka på annat håll och vi i Luleå Hockey förstår, respekterar och stödjer hans vilja". Hårddraget kunde en annan beskrivning ha varit att "vi kan inte ha en målvakt som kastar in puckarna så han får sila någon annanstans".

Kan tänka att Bert och de tre andra i SkAIK-maffian skulle ha haft nytta av att vara med på denna PM för lektion ett i skolan "hur man hanterar medier".

Får se hur lång tid det tar för Luleå Hockey att välja väg i målvaktsfrågan. Nu har man ju ingen självklar lösning. Tills vidare kör vi alltså med Berguven i målet och junisvakten Samuel Ward går upp som båsdörrshanterare. Helt klart är det en stabil lösning tills vidare så man behöver inte jäkta på.

Besvärligt skulle det bli om Berguven blir skadad eller så men akut skulle man antagligen då kalla hem Lassinantti från Asplöven. 

Fint om de kan skaffa en stabil vakt som skulle kunna gå in och varva med Rautio, som JG och Grizzly gjort senaste tre åren, men det är förstås inte lätt att hitta en så bra lösning, speciellt inte när vi är så långt in på säsongen nu.

För övrigt kan man nog känna att vi definitivt är i behov av förstärkningar om vi seriöst har ambition att få vara med långt i slutspelet. Vet inte om Luleå Hockey kommer att göra en sådan satsning.

Sammtidigt kan man tänka att som det sett ut senaste 10-15 matcherna borde vi vakna och i frösta hand vara beredda att se till att vi inte hamnar under srecket och får kvala. Men tills vidare känner jag det inte som en risk. Trots att vi tagit så lite poäng på senare tid har vi änta delar av matcherna presterat mycket bra och nu när de flesta skadade kliver in igen borde det definitivt vända uppåt. Även om jag fortfarande är skitsur hur vi kunde tappa två pinnar igår, bl a pga slarv.

Kommentera