Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1602459

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Anders Klang:

Luleåfans tar ställning MOT den rasism som brukar förekomma i marklundsklacken. De blir då anmälda för hets mot folkgrupp. Vilken folkgrupp, gruvarbetarna i Skellefteå?

Ibland är den här världen så... Konstig. Jättekonstig.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Albert Hall: Ja, man får lust att brista ut i gråt eller sång.

Banderollen driver med symbolen för SkAIKs supporterklubb och menar att den är en kombination av två andra symboler, nämligen den för white power och den för SS. 

När det gäller SS tror jag de syftar till en tysk militärorganisation för 70 år sedan, men utesluter inte att det handlar om ett nättroll med SkAIK-vurm, den sk SS-mannen.

Hur som helst var anledningen tydligen att två personer i SKAIKs supporterklack på besök i Delfinen stått och levererat Heil-handlingar.

De s k journalisterna (nu finns inte Fahlman som underskrift mrn det är ju en typisk Fahlman, så han har säkefrt varit inblandad, kanske varskott Skellefteåpolisen, kanske ringt upp Aftontrasans PRAO-elevef) har därefter samlat ett antal som påstås raaaaasa mot Luleåsupportrar genom att ringa upp dem och säga "Luleåsupportrar kör en banderoll med nasistsymboler, polisen har påbörjat en utredning om hets mot folkgrupp, vad tycker du?"

Och alla svar är identiska typ "nu vet jag inget om det där men har de görekommit nazism-propaganda tycker jag det är dåligt" typ.

Ja, så är det bara att sammanfatta det där genom "journalistiskt arbete" med stora rubriker att nu raaaaasas det mot Luleå Hockey-supportrar.

Nu ska vi sjunga, JA, vi ska sjunga! We shall over-co-o-ome...

Kommentera