Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1611240

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: inför säsongen var jag egentligen imte avundsjuk på ngn värvning men får ni Omark då blir jag eponentiellt avundsjuk.

Han skulle kunna göra underverk i alla klubbar. En kille man kan betala dubbelt ellet tredubbelt biljettpris för att se.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Jaha, SkAIK ocg Lustan vinner för att ytterligare visa att plats 1 och 2 redan är klara.

Trottoarkanten och Pungen vinner också.

Nu spelar Luleå mot Läjkers, vi delar 3-4e plats och att komma trea innebär att man slipper SkAIK innan final, så det här är en viktig sexpoängsmatch. 

Dessutom möts MooDooismen och Pölsan bland gänget på plats 5-8, Pölsan för att hänga på om kvartsplatserna 5-6, MooDoo för att rycka närmare det lag av Luleå och Läjkers som är 4a efter dagens m,atch.

NU KÖR VI!

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Dragan 2k: Det finns andra Forum där Luleå Hockey diskuteras, förutom detta - trot den som vill.

Scannade av ett sådant nyss för att pejla stämningen och fann att Hr FruktHamster skrev följande som måste citeras in fullo: 

Om vi tillåter oss att drömma denna sena fredagstimme..

Hemmamatch i morgon. Första period inleds i ett furiöst tempo! Två minuter in så lägger Hedman en tackling på Kallio som skickar honom - samt pucken han håller i - in i Växjös mål. Kallio kryper av isen och domaren dömmer dubbla mål för Luleå i ren hänförelse. Ingen protesterar.

Växjö ligger helt i brygga efter detta och står med hakan vid knäna medans Klasen gör dubbla hat tricks, varav ett assisterad av sig själv, inom 4 minuter! Delfinen kokar av glädje och speakern basunerar  ut att vi har ett nytt klubbrekord! Linus Klasen har gjort 56 poäng under en säsong!

8-0 slutar första period och i spelarintervjun precis efter så blir kommentatorn förvånad när en spelare ur Färjestad står uppmickad!
Allt visar sig dock vara ett missförstånd. Det var helt enkelt en passerande liten flicka som gråtögd och med gnällig röst letade efter sin mamma, som blivit infångad av kamerateamet vid isen i tron om att det var Rikard Wallin.

Efter missförståndet blivit uppdagat, så deklarerar kommentatorn att de har äran att få en extra insatt intervju med Lars "Osten" Bergström, sportchefernas sportchef.
Kameran visar en "Ost" iklädd en alldeles särledes lurig min, som lungt förklarar för oss i publiken att:
"Vi på Luleå Hockey har äran att meddela att Linus Omark precis skrivit på ett 7-års kontrakt"

Glädjen vet inga gränser och Delfinens väggar skakar då 6500 Luleåfans unisont stämmer upp i "Muskler utav stål".
Rusiga av lycka slår sig publiken till sist ned i sina stolar och förbereder sig för att andra perioden ska ta sin början, men vad ser de då!? Jo Linus Omark skrinnar in på isen, ensam! Han ställer sig bredbent i mittcirkeln, vänder sig åt Luleås bås och stirrar rakt in i Klasens ögon.

"There an be only one record holder by the name of Linus in this town", säger han på jävulskt kackig svengelska med grov norrbottnisk brytning. Domaren släpper pucken och Omark jobbar lite snabbt in 56 mål i sitt första byte... Resten blir historia..

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Dragan 2k: Jo, han har verkligen, i rätt omgivning, betytt massor och undra på det, en kille som landat runt en pinne per match i de flesta omgivningar fast inte i NHL. 

Men jag kommer ihåg hur Fredrik myggan neutraliserade honom i kvarten, ett tungt minne.

nu har jag kollat upp transferstoppet i NHL - om det nu spelar roll för en ev. övergång till Luleå. Stoppet, som pågår under tio dagar, startade 20.00 svensk tid. Och Buffalos info, om Linus på Waivers, på Twitter kom 18.03 svensk tid. Vilket inte ens gav två timmar att agera på, om det nu hade någon betydelse.

Kommentera