Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1623988

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Överklaga!

Och lägg samtidigt in en anmälan och driv ett civilrättsligt mål mot dopingkontrollanten och mot den instans (det är väl Riksidrottsförbundet?) som nu dömt honom.

Jag är övertygad om att Mark vinner ett sådant mål. Ett skadestånd på någon miljon från dopingkontrollanten vore väl trevligt:-)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:

Man skulle ju kunna tro att det var någon läkare som gjort en felbehandling du talar om. Nä, nu är det allvar. Smita från dopingkontollantentanten. Det gör man inte ostraffat.

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:

Tror inte heller att Mark var dopad. Men otroligt klantigt och korkat att sätta sig i denna sits, han vet om reglerna och alla andra verkar också ha vetat vad som gäller. Att dessutom skita i det när dom säger vad som gäller är ju idiotiskt. 

Han är ju inte avstängd för att han är dopad utan för att han inte följt reglerna som gäller vid kontroll. Bra att man har hårda regler på detta, annars skulle det ju vara fördelaktigt att skita i testet eller bryta mot reglerna för de som dopar sig. Finns ju dessutom ämnen där det kan vara fördelaktigt att först pissa och sedan dricka mängder av vatten och sedan lämna prov, då hinner man inte få tillräckligt höga koncentrationer i urinet och kan lämna ett grönt prov.

Sedan så fort DK har meddelat att Mark ska testas så ska han vara under uppsikt, ifall han vill träna mer eller ifall han vill skita eller dra en tralla så får han göra det med publik. Detta för att DK ska se att han inte tömmer blåsan och sedan fyller på med vätska. 

Så istället fär att vinkla detta till att det är DK:s fel, så tycker jag du ska rikta detta mot Mark istället, det är han som gjort bort sig och nu får ta sitt straff.

Kommentera