Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1623999

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:

Man skulle ju kunna tro att det var någon läkare som gjort en felbehandling du talar om. Nä, nu är det allvar. Smita från dopingkontollantentanten. Det gör man inte ostraffat.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

NuMo:

i drygt 99% av Svens inlägg genom åren så har jag till lite drygt 100% hållit med honom, detta är nog första gången jag inte gör det. 

Jag tycker, av vad vi vet hittills, att Mark betett sig oerhört underligt och respektlöst. Lägg märke till, av vad vi hittills fått veta, att även lagkompisar gett råd om vad han borde göra och han verkar inte ha brytt sig.

Naturligtvis är inte detta någon nyhet för LHF eller ens resten av hockeyvärlden. inte ens för Mark själv som ju blev informerad om konsekvenser direkt detta hände i februari. Lulehockey reagerade nästan direkt och skrev kontrakt med ersättare. Att klubben sedan sa att "Mark verkar vilja spela i KHL, och det rspekterar vi" är ju inget annat än spel för galleriet. Resten av hockeyvärlden verkar också ha vetat eftersom, åtmonstone jag, inte hört ett enda rykte om någon klubb någon annanstans i världen.

Så onödigt, Mark, så onödigt.

Kommentera