Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1627402

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Lite intressanta funderingar kan man ha efter 4/6 matcher lirade i gruppspelen.

Hur starka de svenska lagen Apan, Luleå, Pungen och Köplustan är, igenkligen, är nästan omöjligt att säga eftersom vi bara mött svaga lag - och dessutom har Köplustan lyckats torska en match mot Geneve.

Tänk om Luleå, Apan och Pungen som hittills står på maximala 12p efter fyra matcher råtorskar när man har dubbelmöten mot finnarna Lukko Rauma, IFK Helsingfors respektive TPS: hur tänker vi då? 

Detsamma gäller de finska lagen Lukko Rauma och Helsingfors, där Helsingforsarna lyckats tappa en pinne mot danska Sønderjyske.

Övriga svenska och finska lag har ju problem som tyder på att de inte är så överjävliga. Lite oväntat för de finska lagen typ JYP som man trodde skulle vara bättre och starka Kärpät som lyckades torska mot Köln igår.

Tjecklagen som tidigare i European Trophy lite lättviktiga förutom Sparta Prag som imponerat.

När det gäller övriga lag är ju vildkorten rätt kassa och detsamma gäller tysklagen. 

Mer överraskande och informativt kanske att österrikiska Salzburg och Wien går så bra samt att flera Schweiz-lag hänger med så pass.

Undrar hur folk ska uppfatta turneringen där alla mästarlag nu bjudits in om det ändå slutar i att typ Red Bulls Salzburg vinner hela skiten?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:Well put Savageman. Jag hade tänkt fråga dig var Luleå stod egentligen. Svårt att veta. För egen del är det nog matchen mot Växjö som gett mest även om man är fylld med förhoppning efter att Johnson och Olimb med flera verkar vara i bra slag.
Kommentera