Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1627411

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Dragan 2k: Det mesta talar väl för att Köplustan och Läjkrarna blir starkast i SHL, men det vet man ju inte förrän det dragit igång.

Hockeysverige menar att för Lustan står det och faller med att vaktandet fungerar: utespelarna blir nog ett år bättre typ.

När det gäller Läjkrarna kan man tycka att de skulle vara rejält starka redan men resultaten i CHL är överraskande försiktiga men på senare år har ju Hallam-stilen varit sådan att Läjkrarna växer under säsong så man får se.

När det gäller Lule seglade drömmen att Frallan mot alla odds skulle bli kvar och idag blev ryktet om Rappersvill sanning. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Den 67-årige SS-Apan drar på samma inlägg om Luleå Hockey som han gjort typ 500 gånger senaste åren. Nu förklarar han att vi är tråkiga, sarg-ut-gnuggande 0-0-dyrkare.

Nu har ju pensionären svårt med verklighetsuppfattningen och tycker hela tiden annorlunda än alla andra, t o m övriga Apsupportrar. Hans förnekande av tydliga fakta synes ju stämma med Lasse Bagdad-Bob J, typ vi slänger bara in några junisar och så tar vi Glud igen.

Men nu undrar jag om det inte håller på att slockna helt i det inter-aurikulära utrymmet för gammelfarbrorn, kan han vara överdoserad på neurleptika; har läkemedelseliminationen via hans åldrade njurar och lever lagt av så pass att koncentrationerna håller på att slå i taket?

Luleå började lite försiktigt i år och fick spö av både Asplöv och Djurgård och Kärpät, men sedan spöade vi Apan  och Kärpåt och i Champions har vi gjort 29 mål medan vi släppt in 3. Känns lite malplacerat att tugga "0-0-dyrkare" mellan proteserna där, gubbe.

Som gubben själv gråtit om i åratal har vi ägare av Europaturneringen nu släppt in mästarlag från alla länder och då blir det några lag som inte håller samma nivå som andra. T ex från England och Danmark.

Vi har dock piskat det engelska lag vi mött medan Apan har haft det tufft och kunnat avgöra sina matcher mot danskarna först i sista perioden. Känns som lite tråkigt 0-0-dyrkande det.

Den här "rankingen" är jag besviken på. Ta topprankade Apan som alltså får slita hund för att överhuvudtaget slå ett danskt lag. Medan senaste två årens mästare i Europaturneringen JYP och Luleå Hockey rankas som #26 och #27! Något är ganska fel där. Undrar om det inte vore bättre att vi sket i att bjuda in sådana pulver så skulle vi slippa ojämna matcher och ha det lika trevligt som vi, Europas topplag, hade det tidigare.

Men gissningsvis slipper vi Apan i nästa års turnering. Eftersom de var så j-a skitsnåla och vägrade bidra som vi andra 26-toppklubbar i Europa till visionen om en europeisk klubbturnering får de ju inte vara med om de nu inte når topplceringar i slutspel eller serie. Som det nu ser ut kan vi väl räkna med att Läjlrarna kommer att prestera så att de blir inbjudna igen och om t ex Pölsan placerar sig bättre än Apan i Sverige bjuder vi in det anrika laget också medan vi tackar nej till Aporna som får lira mot Byske etc medan vi andra spelar på den högre nivån. Och skulle de öht ta sig in blir de inte topprankade och placeras med blåbärlag igen utan isf riskerar de möta elitlag som Salzburg, Wien, Geneve och Zürich* för att bli piskade.

*det är alltså de lagen som Apsupportrar som 67-årige rasisten kallat plastlag, Kalle Anka-lag tidigare år...

Kommentera