Luleå HF

115758 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1629228

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
BusarnasBuse: får gratulera. Tycker det är en rätt tråkig match. Vi är dåliga. Laget är för oerfaret. Var är det fysiska spelet i matcherna? Beror det på att anfallszonerna är så stora nu så försvaren hinner inte ut mot puckhållare på samma sätt som tidigare. Vet inte vad jag ska tycka. Vad säger du Sven?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Zappaholic: Tack. Jag tycker att Pölsan spelare för spelare inte är så skickliga som man tidigare varit. Vet inte om det kan ordna upp sig under säsongen eller om ni helt enkelt har svagare spelare än tidigare. Sedan har vi det pölserliga mästerliga kämpaspelet och det kan nog Jonsson få igång men är spelarna inte tillräckligt bra kan det bli svårt. Fast med Starkbaum i målet får ni nog tid på er. 

Jag hör till de som tror att Pölsan kan bli starka i år men det kanske dröjer innan spelet börjar sätta sig.

När det gäller Luleå är vi mitt i en förändrad hockey och vi var oroliga att det skulle gå rätt dåligt men faktiskt har flera saker ramlat på plats, lagdelarna klickar i bättre än förväntat och även om det inte varit väldigt övertygande har vi ändå vunnit de fyra spelade matcherna vilket tyder på att vi är ganska stabila. Vi gissar väl att vi ramlar men risken att vi ska ramla långt ned i tabellen känns inte lika stor nu.

Kommentera