Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1637762

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Det 68-årige Aptrollet har nu nått en ny lägsta nivå.

Eftersom han krossats för alla sina övriga "åsikter" typ att Gävle ligger inte i Norrland så Apan är bäst i Norrland, har han nu hemfallit till att skriva om dödsfall utanför sporten, för vilka han låtsas hitta hockeyvinklar, vilket förstås är lika hockeyrelevant som allt annat han kräks upp. 

Vi inser förstås att han intresserar sig för döden eftersom den raskt närmar sig, när man är så gammal som han, men nog vore det lämpligare att han tog upp sådana morbida intressen hos PRO eller vid sessionerna med pyskolog/pyskiater.

Helt klart att han givit upp sitt skitsnack eftersom han blivit slagen i grunden.

Någon som kommer ihåg hur arslet brukade hävda att Luleå Hockey inte fanns före 1977 (eftersom LSK och IFK då gick ihop under nya namnet), och hävdade att Apklubben minsann var äldre?

Till dess att vi visade att Skellefteå AIK gick ihop med superkonkurrenten Skellefteå IF 1969, samt har bytt namn hur många gånger som helst samt började spela hockey i mitten på 40-talet, 15 år efter att Luleå börjat?

Det där har vi ju bevisat gång på gång, men gubbarslet försökte låtsas som att han inte hört något till dess han insåg att varje gång skitsnacket kommer, kommer också fakta, och nu har han givit upp det värdelösa spåret. 

Historien för Luleå Hockey och de klubbar som där ingår är betydligt längre än Apan och de klubbar som där ingår och dessutom är vår historia på elitnivå bortät dubbelt så lång som Apans.

Med jämna mellanrum tar han upp att vi under en period på 2000-talet som regel tog oss till kvartsfinal och då åkte ur. Mot det har vi att Apan under en ännu längre period på 19080-talet i stort sett varje gång blev ett av seriens absolut sämsta lag och bara genom kavl lyckads vara kvar, ibland.

Ja, påståendet om Apans mäktiga historia är lika lögnaktig som påståendet att det finns apsupportrar utan muterad hjärnslöhet i detta det sexfingrade banjonästet.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:

Det är bara komplex för att man länge var laget i Sverige som förknippades med "sämst när det gäller". Hur många kvalserier har inte SAIK varit i där låtit "nu är det dags att vi går upp", sedan har man trots att man i princip varit klara med någon omgång kvar lyckats att missa att gå upp. Inte fören man kryddade laget med spelare från den riktiga plantskolan så lyckades man till slut gå upp.

Det vi ser nu är helt enkelt mindervärdeskomplexet som kommer fram. Från att ha varit laget som var sämst när det gäller så försöker man nu efter några års framgångar smutskasta alla andra lag i norrland (Luleå, Brynäs, Modo) genom att hävda att man är mer anrik, har mer tradition, är den bästa plantskolan och framförallt med argumentet att alla andra gör fel och SAIK har värdegrund och är bäst, allt detta för att dölja sitt mörka förflutna.

Men tyvärr för alla SAIK fans så går historien inte att ändra på eller skriva om.

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: smaklöst var ordet för dagen
Kommentera