Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1637768

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:

Det är bara komplex för att man länge var laget i Sverige som förknippades med "sämst när det gäller". Hur många kvalserier har inte SAIK varit i där låtit "nu är det dags att vi går upp", sedan har man trots att man i princip varit klara med någon omgång kvar lyckats att missa att gå upp. Inte fören man kryddade laget med spelare från den riktiga plantskolan så lyckades man till slut gå upp.

Det vi ser nu är helt enkelt mindervärdeskomplexet som kommer fram. Från att ha varit laget som var sämst när det gäller så försöker man nu efter några års framgångar smutskasta alla andra lag i norrland (Luleå, Brynäs, Modo) genom att hävda att man är mer anrik, har mer tradition, är den bästa plantskolan och framförallt med argumentet att alla andra gör fel och SAIK har värdegrund och är bäst, allt detta för att dölja sitt mörka förflutna.

Men tyvärr för alla SAIK fans så går historien inte att ändra på eller skriva om.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Rytter: Well...först å främst så är det 1(en) snubbe/praktarsle som håller på som du beskriver. Ett praktarsle som även går under namnet av ett jävla gäng pseudonymer.
Kommentera