Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1644325

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage: Hejsan! Jag förstår att det kan vara svårt att hinna med att läsa allt och länka hit o dit....så jag tänkte jag skulle vara en aning hjälpsam så här på måndagkvällen.

Du brukar ju (i alla fall så lyfte du fram ett av hans alster för inte så länge sedan) länka till Robert Pettersson på Hockeysverige. En man som brukar tänka efter innan han skriver. Vilket oftast visar sig vara vägvinnande.

Om "straffet" visar sig stanna vid att bli kallad pajas så kommer Frölunda undan väldigt lindrigt.

www.hockeysverige.se/robert-pettersson/2014/12/08/analys-av-sparken-som-utloste-stora-tranarbraket-givet-matchstraff/

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

NoMercy: Hej, och tack för en bra referens. Jag hade redan läst den och du har helt rätt att jag ofta påtalar att jag litar på Robert Petterssons omdöme. Beskriver han något, som jag beskrivit annorlunda, brukar han ha rätt.

Dock är jag inte helt säker nu eftersom Robert kopplar ihop spark med senare CryBerts hån mot Lustans spelare och förklarande av någon annan än sparkaren som Pajas. Läste att folk kopplade ihop båda händelserna men jag har inte sett att de var relaterade. Tänker att om någon sparkar på Apan Burström borde väl Apspelöarna och Aptränarna vara sura på denne Janmark och kräva att han straffas?

Att CryBert efter match hånar andra Lustaspelare med gester och därefter kallar någon Axelsson "pajas" låter inte säkert som att det hör ihop?

Jag kan ha fel förstås, men så uppfattade jag det.

Kommentera