Luleå HF

115859 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1647618

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Hmm. Läser nu att Pesoagenten menar att Peson haft bud från 5-5 klubbar och några väldigt bra samt att det håller på att lösa sig. Läjkrarna har ju redan fått nej. Warulfven påstås okså ha fått nej.

Nu säger Pesoagenten att Luleå fortfarande är med men inget hett spår. Vilket väl ska tolkas så att Luleå kan få Peson om man lägger på mer stålar. 

Tycker att det spåret börjar kallna.

Däremot varherrar C-more-kommentatorer väldigt gladeliga under matchen och påstod att ryktena talade för att Osten strax presenterar någon annan än Peson, men mer fick man inte veta. Kan de ha fått info under tystnadslöfte när de snackat med Osten eller annan lulerepresentant före match? Kanske, kanske inte.

Förstår jag rätt måste nya spelare presenteras senast 31 december dvs inte 31 januari som tidigare? 

I så fall har Osten bara måndag-onsdag på sig så då vet man snart hur det blir.

Såg att Ryan Vesce kan bli ledig. Osten kanske kan ringa Lasse Bagdad-Bob J och fråga närmare på den grabben?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Så här dagen efter är man fortfarande överraskad att se hur Apan agerar när de ärligt besegrats. Vi har ju informerat dem om att inga träd växer till himlen, visa som vi är efter att ha varit med om topphockey under alla år. År då Apan var försvunna och ingen visste var de var fast de fanns tydligen i träsket där de pysslade med att diskutera alla namnbyten de pysslade med; än skulle de heta myrorna, än beslutade de om namnbyte till Stingheads, än valde de en lagsymbol i form av en Apa.

De är ju nykomlingar i högsta serien, där många lag varit med 30-40 år och andra som Pungen etablerats men Apan är väl som ett drygt Örebro och Läjkers typ. Ändå har de fått för sig att de är bästigast någonsin, har alltid varit det och kommer alltid att var det.

Nu spelar man mot HV som fått ihop ett hyggligt lag. Naturligtvis inte ett lag som skulle nått mer än mittennivå i den starka Elitserien vi hade under nittiotalet och större delen av 2000-talet, men efter explositionen av värvningar från Sverige utomlands har konkurrensen blivit historiskt låg och Apan har t o m kunnat vinna några gånger. Vinster som vi andra kan se för vad de är värda, men Apan, som inte varit med, feltolkar allt och får för sig att de är så bästigast att de inte kan besegras.

Med den där förvridna självbilden, som bygger på ren och skär okunskap, är det förstås svårt för aporne att förstå hur HV kan spöa dem gång på gång. HV förklarar att de kör tung fysisk hockey på Apan som då viker ned sig och kan besegras.

Nu vet alla andra hur man gör. Är säker på att Warulfven kommer att ta råden ad notam och har svårt att tro annat än att nu kommer också Ulfven att köra sönder Apan. Vad ska vi tro om Pungen? Jo, vi ska tro om Pungen. Även de har en massa stora spelare som gärna kör fysiskt och nu vet även de. Kan några fler lag? Hm, vet inte. Grejen är den att det inte är att bara gå ut och brutalspela. Det måste vara i kombination med hockey. Man tacklar sönder de klena aporna varpå ett flertal som bekvämlighetslirarna Lehtonen och Schremp tappar lusten och sedan kör man över Apan med hockey. För att stå emot kommer förstås en del apor att försöka svara upp, speciellt ligans fulaste spelare, den lile Sevcen, men vad har han för det? Han åker ut som vanligt och på botbänken, när Apan får köra 4 mot 5, gör han sääääkert jättenytta för Apan. I går åkte Sevcen inte oväntat ut två gånger. Spelade rätt mycket, men satt också fyra minuter i båset redan efter typ halva matchen och visserligen släppte Apan inte in några mål då men manglades successivt ned.

Vi har ju redan hört Ap-Wallson hysteriskt tappa masken inför kameran. Igår var det inget cfiviliserat snack om att "vi mötte ett bättre lag", ord som knappast kommit över apläppar senaste åren och de hittar alltid andra förklaringar. Den här gången förklarade man att "det var fel på domarna". En fruktansvärd brist på respekt mot oss, ylar Wallson, otränad som han är på att förklara sig när de inte vunnit. 

Tidigare har jag sällan eller aldrig klagat på Apspelarna som gjort så gott de kunnat och spelat som domarna tillåtit. Visserligen med följd att Apan toppar fulspelarligan för flest tvåminutersutvisningar, men de har hållt igen tillräckligt.

Men nu ballar de ur totalt. När de ligger under med 3-1 och det bara återstår typ två minuter tycker lat-Widing att han ska tillåtas hur tydligt som helst trippa en motståndare, vilket inte domaren håller med om. Då kommer näste Apa och tycker att det är en god idé att skälla ut domaren och naturligtvis åker också han ut. 

Men i efterhand kan Wallson inte alls begriiiiipa det där. Att ligans fulaste spelare Sevc tar utvisning på utvisning när han svarar med fulspel då han möter fysisk hockey, eller att lat-Widing inte FÅR trippa när det är fyra minuter kvar i en match de ligger, eller att näste Apa inte tillåts skälla ut domaren ostraffat. De där helt korrekta utvisningarna är i princip skillnaden mellan antalet utvisningar på Apor och HV-spelare.

Vore väl passande att Wallson efter match förklarar att vi förlorar eftersom vi tar en j-a massa dumma utvisningar. Men nej.

Det är fruktansvärd brist på respekt!

Det myglande som man lagt sig till med för att kombinera Apdoktrinen är vämjeligt. När de sparkat en tränare för att sno åt sig äran av vad han åstadkommit - ja, då sprider man felaktiga rykten viskandes bakom stängda dörrar och gråter på presskonferenser samt hotar med gruvarbetare. När man håller på att förlora en semi skickas den korrupte brännvinsjournalisten ut för att ljuga ut en historia där man kör PK-rasistkortet, detta från en Apa som nu utan att blinka anställt den ende dömde rasisten i svensk hockey, fulspelare Hr. Sevc. Vilket följs upp av att brännvinsjournalisten yyylar jag är mordhotad - detta av en klubb som höll käften ett helt år medan en kvinnlig journalist mordhotades och utsattes för knivattacker för att hennes tidning avslögat att Apspelarna söp skallen av sig under pågående kvalspel. Och så vidare.

Kan man inte hänga på det där också nu, för att förklara varför man förlorade?

Jodå. En Apspelare ska ha blivit mordhooootad av en HV-spelare under matchen! Hör bara! Apan slänger ut informationen men sedan är det locket på. Något ytterligare vill man inte svara om men nu väntar man förstås att förbundet ska ta i med hårdhandskarna mot HV som mooooordhoooootar motståndare! Det är ju dåååååligt ju, så gööööra man inte, framför allt inte mot bästigaste Apan, och därför vann HV, med mordhot som förklaring....

Ursäkta mig om jag inte kan skriva vidare. Blir tvungen besöka toaletten för att kräkas.

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage: Det är 31 januari som gäller så osten har tid på sig... Däremotvar det sista februari förra säsongen på grund av OS.

Kommentera