Luleå HF

115863 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1651473

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

He he, ibland blir det bara roligt.

Vem som helst har ju kunnat se att Lasse Bagdad-Bob J:s kanonvärvning av Lehtonen - den som alla inklusive vettiga Apsupportrar - redan i maj förklarade misslyckad, varit just misslyckad året igenom.

Det började med att han gnällde ihop efter en liten kollision på en dansk i augusti, då han som följd av ett blåmärke förklarade att han skulle bli borta i månader samt måste ha Bamseplåster av mamma.

Efter att sålunda ha latat sig till oktober började han "spela hockey" vilket i hans ögon betydde att han åkte in på bytena och ställde sig uppe vid bortre blå, lutade sig mot sargen och vilade för att se om han eventuellt blev frispelad och iddes bry sig. 

Någon gång under hösten påstod någon att han faktiskt gått in framför mål men på svaret "Pics, or it didn´t happen" dog detta. På senare tid har Apan tyckt att han kan lika gärna sitta på läktaren isf att luta sig mot sarg, gissningsvis för att han klagat på tryckmärken mot sargen och tömt Apförrådet på Bamseplåster.

Nu har ju Apan köpt in en ny och riktig finländare och alla utgår från att Lehtonen ska sparkas.

Man Bagdad-Bob levererar Bagdad-Bob-uttalanden på löpande band. Han vill ju inte erkänna att hans dyra drömvärvning varit det alla andra vet att den varit: en flopp, ett fiasko, en Bagdad-Bob-insats.

Nejdå, han är kvar, han spelar hos oss. Att han satt på läktaren senast beror baaaaara på att vi har så många forwards, vi har värdegrunnnnnd!

Men nu har media upptäckt att på hockeyförbundets hemsida har Lehtonen redan registrerats på Örebro och eliminerats från Apans roster;-)

Allt är alltså redan bevisat, men Bagdad-Bob fortsätter ljuga, i enlighet med Apdoktrinen: Apan är bästigast på allt och då också bästigast på värvningar av köpespelare. Lehtonen är en apvärvning och då en lyckad värvning, enligt apdoktrinen.

Men förbundet "råkade" registrera sanningen och nu står storlögnaren, förlåt: värdegrunnnnnndsprofeten, Ap-Bagdad med skägget i brevlådan.

Apwallson kommer säkert att förklara att det handlar om EN FRUKTANSVÄRD BRIST PÅ RESPEKT från förbundets sida och CryBert drar nog fram hotet om gruvarbetarna...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:Så ytterligare ett exempel på hur oerhört många NHL-stjärnor sAIK fostrat - nej vänta, här blev det ju fel - cryBert, hota med kruuuvan nu!! 

Eller hur var det?

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Och skandalen om Emils straff, justitiemordet alltså, rullar på.

Vi har ju till att börja med konstaterat att Emil stod stilla och Åsil åkte på honom, samt att filmsekvenser från Cmore tydligt visar att Emil drog ned armen mot kroppen innan träffen. Om Emil satte ut armbågen därefter syns inte och Disciplinnämnden borde då visa tydliga bilder av bättre teknisk kvalitet om vi ska tro på det. Annars handlar det ju om att det var Åslin som tacklade Emil och att han åkte in i Emils mot kroppen vilande överarm.

Vidare har Åslin haft en svår hjärnskakning en månad innan och eftersom krocken med Emil var så pytteliten förklarar den inte en hjärnskakning utan hela förklaringen är med all säkerhet att Åslin fortfarande hade en skada och inte alls skulle släptts fram av Trottoarkanten.

Men det stannar inte där. När Disciplinnämnden utdelar straffen på 4 matcher varav en omvandlas till böter uttrycker de därefter straffet som tid dvs vilka datum Emil är avstängd. Och man påpekar att som följd av perioden får Emil inte heller spela CHL-matchen i den perioden. 

Därefter framkommer att för antalet matcher SKA CHL inräknas, och Disiplinnämnden har alltså handlat fel även där, och beslutat om fyra matcher men stängt av fem matcher. Då svarar Disciplinnämnden att "Luleå skulle ha informerat oss om att Emil spelade i CHL" vilket vi alla vet att Disciplinnämnden visste, för det hade de ju redan påpekat. Nu tvingas alltså Luleå att överklaga till Riksidrottsförbundets för att Disciplinnämndens felaktiga beslut skall korrigeras.

Otroligt vilket amatörmässigt beteende från situationsrummet/Disciplinnämndens sida.

För det första att inte visa bildmaterial från Emils agerande, när allt vi dödliga har koll på visar att Emil inte är skyldig.

För det andra att utdöma straff efter konsekvens i form av medicinsk bedömning av en sportchef i Trottoarkanten, som alltså påstår "ful armbåge, svår hjärnskakning" när en kompetent bedömare skulle ha sagt "minimalt trauma, kan inte ge hjärnskakning, med all sannolikhet är konsekvensen en följd av att Trottoarkanten släppt in en fortfarande skadad spelare".

Och så kommer också fram att de slarvar med straffet genom att besluta om fyra matcher men straffa med fem matcher.

Synnerligen uselt!

Kommentera