Luleå HF

115863 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1651484

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:Så ytterligare ett exempel på hur oerhört många NHL-stjärnor sAIK fostrat - nej vänta, här blev det ju fel - cryBert, hota med kruuuvan nu!! 

Eller hur var det?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Och nu är det väl dags att ta till hockeyspråket för att förklara att Lehtonen går till Öret. För Lasse Bagdad-Bob J kommer det att te sig naturligt, det handlar ju om Bgad-Bobska, dvs en variant av Bagdads pitmål där Bagdad adderar karaktären att allt är lögn.

Sanningen:

Lehtonen har latat sig och dragit ned stämningen medan han hystat in stora pengar av oss. Nu räcker det. Nu får han sparken, glasliraren/latmasken!

Bagdad-Bobska:

Mikko Lehtonen är en fantstisk hockeyspelare och det är självklart att han önskar så mycket speltid som möjligt. Tyvärr kan vi inte erbjuda honom det för närvarande. Vi har all förståelse för att Mikko i det läget väljer att fortsätta utvecklas i en klubb som kan ge honom den speltid han önskar. Vi tackar Mikko för allt han gjort för oss och önskar honom all lycka till i framtiden. Dessutom tycker vi att media visat EN FRUKTANSVÄRD BRIST PÅ RESPEKT FÖR OSS!

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

zigge: He he, eller hur? 

Apan fick ju tuppjuck under 2014 och förklarade att eftersom de exporterade så många NHL-stjärnor var naturligtvis Apan den bästigaste plantskolan någonsin. I samband med detta måste de förstås underkänna MooDoo och på något sätt "kom de på" att förklaringen till att MooDoo exporterat fyra spelare som toppat NHL-listor under 2000-talet var att ett antal Öviksfruar varit på besök i Apschtaan och fertiliserats med kraftfulla, sexfingrade spermier.

De har ju inte varit med om hockey på elitnivå så att de inte fattar, fattar man, men pinsamt att se hur stöddigt de inbillade sig att alla fr a köpespelare som lämnade apvraket i fjol skulle bli stjärnor.

Bland de man mer allmänt inklusive jag själv trodde på var förstås Lindström och Möller. Men icke då. Möller presterar ungefär hälften av vad Omark gör i KHL, Lindström har svåra problem att få vara med och väl med kommer det inget. Jag tror att Lindström fegar ur, helt enkelt. Han törs inte ta för sig i NHL bara. 

Däremot klipper Malker Karlsson till och tar för sig och det är skitkul!

Personligen håller jag med den media som nu föreslår Lindström att hoppa in och förstärka MooDoo under våren. Lindström stack ju på eget initiativ från Skellfteå, tog sig till MooDoo i unga år för att få rätt utveckling och utbildning till hockeyspelare. Så nu borde han tacka för det genom att komma "hem" och bjuda igen. 

Kommentera