Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1674740

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

DJ Hemp: Tyvärr tror jag det mesta talar för Köplustan, speciellt som vi saknar twinsen. Känns som att vi nu gör allt det vi kan med det material vi har. Det är bra. Men Lustan är bättre. Vår chans är välom Lustan blir skakis i Brallan, gärna att vi får ett inledande flytmål, och så att Lassi är lika Myllys som vanligt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:KÄNNS SOM vi saknar mer än twinsen. Vi saknar Luleå Hockey. Stålmännen!, Björnbusarna! Vad var det för sopor som först släppte in ett mål efter 9!!!!!!!!! 9 sekunder i sudden death.

För att sen följa upp det med att göra 0!!!!! NOLL mål på hemmaplan och torska en till sudden på en onnödig utvisning denna gång.

Nu vill jag fan att Luleå Hockey åker ned till Göteborg och smäller på! Förlorar vi med 6-4 så låt gå för det. Men då har vi iaf försökt. Blir ytterligare nå 1-0 fiasko kan ni lika bra stanna därnere  

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

HV har 1-0 på Pungen i första, Öret har 1-0 på Läjkers i första.

Det lag som gör första målet vinner i 90% av slutspelsmatcherna.

Det låter alltså som att vi hamnar på 3-3 i matcher i dessa båda kvartar och avgörande sjunde på onsdag, på samma sätt som Luleå och Lustan spelar sjunde i morgon.

Bara Apan som når semi efter fyra matcher, dessutom flytvunna, och i övrigt vilat sig oskadad och pigg, medan de sex konkurrenterna spelar 7-7-7-7-7-9 matcher.  

Vad säger man?

Kommentera