Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1674759

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:KÄNNS SOM vi saknar mer än twinsen. Vi saknar Luleå Hockey. Stålmännen!, Björnbusarna! Vad var det för sopor som först släppte in ett mål efter 9!!!!!!!!! 9 sekunder i sudden death.

För att sen följa upp det med att göra 0!!!!! NOLL mål på hemmaplan och torska en till sudden på en onnödig utvisning denna gång.

Nu vill jag fan att Luleå Hockey åker ned till Göteborg och smäller på! Förlorar vi med 6-4 så låt gå för det. Men då har vi iaf försökt. Blir ytterligare nå 1-0 fiasko kan ni lika bra stanna därnere  

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Jesper Jonsson: Ord och inga visor.

Ja, det kändes jävligt bra i andra matchen när Luleå smällde på Lustorna hela tiden så att de glömde bort att spela hockey och till slut ballade ur fullständigt.

När Luleå sedan i tredje, sket i att Lustorna försökte vara lika tuffa som vi varit matchen innan, utan i stället körde press över hela isen och vann igen, kändes Fagervall hur coll som helst: ägde sönder Rogern.

Men var har styrkan försvunnit nu? Vågar vi inte panga på när vi saknar bottarna? Eller tror vi att vi ska vinna ändå?

Jag hade räknat med att i sjätte matchen hemma borde det varit självklart att satsa på tung fysisk hockey för att köra över Lustorna. 

Mycket konstigt att det inte blev så.

Har de styrkan att plocka fram det nu tro?

Tveksamt. Men låter vi oss bli långsamt krossade kommer det att kännas riktigt j-a meningslöst och trist och finns inte annat borde finnas det du säger: SMÄLL PÅ!

Kommentera