Inlägg #1674961

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Blister Brigade: Ja.

Fy satan så förbannad man blir på den j-a Claesson - av Bulan karakteriserad som seriens sämste zebra.

Luleå gör en helt ypperlig andraperiod och pressar fast Lustan nästan hela tiden i deras period och ligger på för målet. Lustan blir tvungen att fula upprepade gånger och med ledningen av den för j-a enkla utvisningen på Fagerudd för holding i första perioden skulle de tagit tvåsiffrigt antal på Lustan. Till slut kan inte ens de fega zebrorna avstå när en Lusta sopar undan benen på en Luleåspelare. Och precis när Luleås PP är över - vad händer då?

Jo då kommer Claesson-nollan på den briljanta idén att ta utvisning på lule för sex spelare! Det som sker är ett vanligt byte där landslagsjanne glider mot öppen båsdörr, är två meter och <1 sekund innan han är inne i båset och avbytaren hoppar in över sargen, Pucken och spelet är 30 meter därifrån.

Om det där är utvisning har zebrorna missat ett 50-tal utvisningar varje match i år.

FY FAN!

Och den utspelade Köplustan lyckas snubbla in 1-0 efter 12 minuter på detta gratis-PP - det var väl fan första chansen de hade i perioden!

Luleå fortsätter att pressa på, kör ännu hårdare för att få betalt för att man är det bättre laget men denna ytterligare chansning framåt leder till att Lustan får in 2-0. Visserligen på en flytpuck som är precis över linjen, men vi har också haft flytmål.

Fast läget är följande: Luleå spelar ut Köplustan och enda anledningen till att de får chansen och nu har 2-0 är den förbannade j-a Claesson - landets sämsta j-a klena ursäkt för en domare, fy fan hur bedrövlig nollan är!

Luleå har fått två utvisningar: a) på Fagerudd för århundrates billigaste holding och sedan b) på laget för milenniets billigaste sex man på isen.

FYFAN!

Och vi talar om Luleå som gör en för jävla bra period och skulle haft ledning efter denna period. Men de förbannade skitzebrorna ger Lustan gratischanser och de tar dessa och har nu 2-0.

J-a skit.

En period kvar av matchen och kanske av säsongen.

Nu kan man bara hoppas. Efter två perioder i Championsfinalen var man beredd att stänga av sändningen men vi vände och vann med 4-2 efter en fantastiskt fin trejeperiod då vi körde över Köplustan.