Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1677225

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Läjkers och Köplustan lirar övertidsperiod efter övertidsperiod utan att avgöra. Någon kanske tänker att nu tröttar de ut varandra och vinnaren blir ett lätt byte för en utvilad Apa.

Men det är inte säkert. OK för att ju mer man lirar, desto större chans för skador, avstängningar och sådana avbräck men samtidigt kan laget bli allt starkare och mer samspelt. 

1997 spöade Luleå Köplustan med 3-0 och Gnaget med 3-0 och fick sedan vänta in Warulfven för final, eftersom Ulfven nådde dit först efter 3-2 mot HV och 3-2 mot Trottoaren inklusive 36 min OT i en match mot HV, samt 19, 26 och 59 (1) minuters OT i tre matcher mot Trottoaren. Enkel match för Luleå, ansåg alla, men Warulfven kämpade sig till oavgjort i första finalmatchen i Delfinen mot Luleå och vann på OT och vi kunde aldrig hämta tillbaka det eftersom lagen bekvämt vann alla hemmamatcher därefter. 

Jahaja. Nu har Läjkrarna tydligen vunnit matchen efter totalt 104 minuter spelade varav 87 minuter utan mål åt någondera hållet.

Blir Läjkrarna Apans Warulfv tro?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Grattis till ett kanonkap i Sweatt, som det verkar. Vi får väl betala tillbaka lite grann för alla spelare som gått motsatt väg de senaste åren, även om jag helst hade sett Sweatt utanför SHL förstås och det av rent egoistiska skäl, som du förstår.
Är definitivt den snabbaste spelaren överlag i hela SHL sen "Virvelvinden från Vuollerim" sågs på isen, och med rätt omgivning har ni en kanongiftig förstafemma. Kan tänka mig att Osten velat ha både Rödin och Sweatt, men ni får fanimej nöja er med Sweatt, nån måtta på roffandet får det ändå vara.
Vi kanske kan få nåt i utbyte, Ledin och nån till vore en fin gest från er sida, tycker jag....   ;-)

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:Roger Melin klar för Vita Hästen - så MÅSTE det ju bara vara - appselut! Dagsens sanning.
Kommentera