Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1677356

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Grattis till ett kanonkap i Sweatt, som det verkar. Vi får väl betala tillbaka lite grann för alla spelare som gått motsatt väg de senaste åren, även om jag helst hade sett Sweatt utanför SHL förstås och det av rent egoistiska skäl, som du förstår.
Är definitivt den snabbaste spelaren överlag i hela SHL sen "Virvelvinden från Vuollerim" sågs på isen, och med rätt omgivning har ni en kanongiftig förstafemma. Kan tänka mig att Osten velat ha både Rödin och Sweatt, men ni får fanimej nöja er med Sweatt, nån måtta på roffandet får det ändå vara.
Vi kanske kan få nåt i utbyte, Ledin och nån till vore en fin gest från er sida, tycker jag....   ;-)

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Huge: Tack! Hoppas verkligen vi kan komponera ett lag där Sweatt kan fungera lika väl som han gjort hos er! Att få in en larsgörannilsson låter perfekt, tar gärna några andra ekvivalenter till norrbottensimporter till er också typ salmingbrödernabröderna och tord:-)

Blir spännande att se vad ni sätter ihop för lag till nästa säsong. Stora ändringar tycks det och första gången karlskronasportchefen och bulan får välja:-) Det lär ju bli förändringar hos oss också men lite svårt att bedöma ännu. Prtas ju om att bottarna kanske inte blir kvar och röglarna har redan anmält sitt eventuella intresse. När dte gäller gamla egna hjältar såg både landslagsjanne och ledin långsamma ut mot slutet och kanske börjar tiden rinna ut och åldern ta ut sin rätt till slut. Janne har ju redan signat ett år till ändå. När det gäller ledin vet jag inte. Han var ju strålande under hösten men efter den långa frånvaro sedan "det var inte meningen" tollefsen krossade Ledins armbågsled har Ledin inte alls varit densamme?

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Huge: Sweatt har alla förutsättningar att bli en Kalle Kerman värvning för oss, för som det ser ut i dagsläget har vi ju ingen spelare som kan lira med honom i hans fart.

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Skellefteå AIK fans bidrar gärna med kunskap och utveckling...
Kommentera