Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1682813

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:Livgivande för SHL att Marklundarna inte vann en tredje gång. Hoppas LHF kan vara med att utmana kommande säsong
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Anders Klang: Ja, jag tycker att de valde fel väg. När de tappade halva laget borde de byggt mer långsiktigt för framtiden genom att spela upp junisar och välja ut nya spelare på ett klokt sätt. Och acceptera en mellansäsong troligen.

Nu kastade sig Lasse Bagdad-Bob J ut i en köpfest utan dess like och handlade divor till höger och vänster och de hade fförstås inte en organisation som kunde ta emot och hantera dessa. Och då blev det som vanligt. Stjärnorna svek som mest när de behövdes som bäst. De kunde ha ställt ut en sophink på isen i stället för Pesonen under hela finalspelet - ingen hade märkt någon skillnad.

Hade de valt den väg jag anvisade skulle de kunnat se fram emot nästa säsong med förhoppningar och glädje. Nu slutar de i stället som det mest misslyckade laget - laget som missade finalen - och har för nästa säsong bara bekymmer, besvikelse och misströstan att bygga på.

Läjkers ledning har varit extremt skickliga men jag tror att Osten är vassat som sportchef så vi kan nog se fram emot hösten med förhoppningar. Men det blir inte lätt. Fast spännande!

Såg nu att Näkyvä går till Nashville och det hade ju varit fel att behålla en sådan begåvning utanför NHL. Hoppas han lyckas nu!

Kommentera