Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1684946

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Någon kanske undrar hur det har gått för Fehlman, brännvinsjournalisten som ljög så förbannat för att missbruka sitt yrke för den uttalade målsättningen att hata Luleå Hockey?

Ja, det har gått illa för honom. 

Hans oförmåga att hålla sig till sanningen ledde ju ofelbart till att han fick sparken från alla anställningar som journalist. Han har sparkats från Norra Västerbotten, Västerbottens Folkblad, Sexpressen, TV4 och efter hans fruktansvärda påhopp på Osten 2012 gick det alldeles åt helvete för honom och sedan dess har ingen gett honom jobb som journalist.

Landets hockeyjournalister vittnade ju offentligt om hur pinsamt det var att på landets pressläktare - där objektiva seriösa journalister bedrev sitt arbete - ha denne Fehlman som uppförde sig som stod han i den mer suspekta delen av Apans supportreklack: vrålade på domare och motstådarlagets spelare när något gick Apan emot och så vidare.

Sedan skulle han bli "författare". D v s han satt i maskopi med Apklubben och skrev ljugböcker i syfte att förhärliga Apan samtidigt som han fortsatte sitt Don Quijote-livsmål att hata Luleå Hockey och smög in angrepp på Osten, Luleå Hockey, Luleå och Norrbotten var han kunde. Det gick naturligtvis käpprätt ät helvete med det där "författarskapet" också. Förmågan att uttrycka sig i skift stannade vid "jag tog ett snack med" och "det har jag hört av anonyma källor" så den bokförsäljningen avstannade så snart man fyllt tillgängliga utedass i Apområdet med alster - papperet var av utmärkt, högabsorberande kvalitet nämligen.

Nu har allt gått åt helvete för Fehlman. Han har fått lägga ned all verksamhet, flytta in i en liten lägenhet i Apschtaans mest trista kasernområde och fått ta jobb som springpojke på en reklambyrå. Och allt startade 2012, sedan han hittat på lögnerna om Osten. När Osten frikänts efter Luleå Hockeys utredning, av Svenska Hockeyförbundets utredning och efter polysmyndigheten och åklagarens utredning i Apschtaan var Fehlmans lögner avslöjade och hans karriär gick därefter åt helvete.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: flytten till kasernområdet beror sannolikt på att Polisen bedömer att det är enklara att garantera hans säkerhet i ett avgränsat område än ett lummigt. Hemska Luleåsupportrar hotar juh Fahlman...
Kommentera