Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1687142

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:jag är inte hockeyspelare och gillar mörker :)

Mo Money Mo Problems

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Jag undrar ibland om hatbrottslingen Ulf-Ture eller brännvinsjournalisten Fehlman är den vidrigaste företeelse som hockey-Sverige sett?

De båda är ju så extremt äckliga att många inte kunde tänka sig att två så fenomenalt avskyvärda apor kunde existera samtidigt utan att det var och en och samma svinpäls.

För brännvisnsjournalisten har det ju gått åt helvete. Sedan han sparkats från alla tidningar sedan han ljugit, hittat på och farit med osanningar - allt i syfte att hata Luleå Hockeys spelare, ledare, supportrar samt Luleå och Norrbotten - kom han ju på den briljanta idén att bli självförsörjande författare, något som förstås också det gick åt helvete eftersom inte ens apor iddes köpa hans "böcker" fyllda av lögner, falsarier och hänvidningar till "anonyma källor". Nu är han ju hantlangare på någon reklambyrå - något som för äkta journalister ses som ungefär lika imponerande som att upplåta sina kroppsöppningar mot betalning.

För Ulf-Ture verkar det också gå åt helvete eftersom hans "business" tydligen går uruselt och snart väntar konken och sponken som för alla fuskare. I väntan på det dränker han sig i rödtjut och hatar. 

Två tragiska existenser - om det inte är en och samma - som gör att man undrar om det är själva Apklubben det är fel på eftersom de båda hatar i svartgul mundering. Eller om ryktena - jag får hänvisa till hemliga och oberoende källor - om att alla är släkt med alla till sexfingrad banjomusik stämmer?

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Jesper Jonsson: Uppsidan av den mörka årstiden är förstås hela den ljusa årstiden:-) Och jag tycker vintermörkret mågorlunda jämnade ut sig när snön kom och det vita täcket lyste upp - något som det var värre med här nere utan snö men med smutsig slask. 

Fast det där med snöfallet har det ju varit upp och ned med på senare år.

Jag tycker nog att om man varit med om att schwarta februarikvällar vid -35°C promenera ned och stå i trappan i kön till Stadspuben i väntan på Key-Beer medan det stora vemoden och de isiga vindbyarna rullade in från norra hamn - då pallar man allt. Lite pjåskigare här nere där folk har tid och ork att gny om inte plogarna är ute fyra på morgonen om det snöat under natten.

Tror att lag som kom upp insåg det när mörkret släcktes i Delfinen och tomteblossen tändes och nog har det varit trist att vi under 2000-talet många år släppt ifrån oss hemmapoäng utan att skämmas. Med den nya backuppsättningen där genomsnitts-vikten är >16 kg muskler tyngre än motsvarande hos t ex småaporna samt med flera av ligans villigaste tacklare...så kan vi nog få tillbaka lite av den gamla stämningen - även om det vore önskvärt att också a) blossen tilläts b) Stadspuben öppnades c) enbart stålmanströjan användes:-)

Kommentera