Luleå HF

115479 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1692010

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage: Hehe, jag är säker på att jag skrev att det är ett jippo i första hand, och det är det som är syftet, så helt korrekt, det är ett jippo, men jag ser inget fel i det...  

Ja Sven, vi bör alla avhålla oss från att skriva statistikinlägg och göra listor med historik över tabeller, procentsatser, egna poängsystem för att räkna fram vilket lag som egentligen är bäst osv, kan du skriva under på det?

Tack oxå att du gav mig attributet "spjutspets", kan tyvärr inte återgälda din utnämning, för jag kan ju aldrig tänka mig att du skrev med ironi och sarkasm :-)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Kaiser: Ja du Kaiser. Nog är det möjligt att någon imponeras av den svada och kunskap som illustreras av romanlånga statistikinlägg, alla i syfte att "bevisa" att Apan är bästigast, men för de som inser att det bara handlar om det vanliga och ständigt upprepade beteendet i sekten - att inte tala om saken utan bluddra runt om annat - blir det bara tröttsamt.

Saken är den att ett gratisspektakel med ansiktsmålning, fiskdamm och banjomusik knappast kan beskrivas som en isträning för elithockeyspelare.

Var du där? Exakt hur många minuter av jippot skulle du karakterisera som isträning på elitnivå?

Kommentera