Luleå HF

115463 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1692016

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Kaiser: Ja du Kaiser. Nog är det möjligt att någon imponeras av den svada och kunskap som illustreras av romanlånga statistikinlägg, alla i syfte att "bevisa" att Apan är bästigast, men för de som inser att det bara handlar om det vanliga och ständigt upprepade beteendet i sekten - att inte tala om saken utan bluddra runt om annat - blir det bara tröttsamt.

Saken är den att ett gratisspektakel med ansiktsmålning, fiskdamm och banjomusik knappast kan beskrivas som en isträning för elithockeyspelare.

Var du där? Exakt hur många minuter av jippot skulle du karakterisera som isträning på elitnivå?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage: Näe, var inte hemma i Schtaan då... Skulle gissa att det var 0 minuter isträning på elitnivå (läs Skellefteå AIK nivå), men kanske 30 minuter Luleå Hockey nivå... :-) 

Som sagt, ifrågasätter inte jippostämplen, tycker det är bra att det är ett jippo! 

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Läser att matchen på fredag i Ume, mellan Burkölen och Apan, är utsåld.

Min bedömning är att även om Apan senast kom etta i SHLs grundserie medan Burkölen håller till nere i Allsvenskan och det alltså är orimiigt att tänka sig annat än att bortalaget vinner, är umarna så trötta och spyless på Apans självgoda och stöddiga beteende att ingen vill missa chansen att bua ut apor och vara med när Ölen spöar Apan, även om chansen är minimal. 

Förr eller senare kommer ju Burkölen att peta ned Apan från den Västerbottniska tronen. De senaste tio årens försprång beror ju på att Apan i lönndom stulit Ölens talanger men nu verkar den utsugningen ha stoppats. I senaste TV-puckslaget för Västerbotten var det väl typ två pojkar från Apan mot >10 från Ölen.

Att så många runt i landet tröttnat på Apans självgoda uppträdande som dåliga vinnare samt hittpå att de är bästigast på allt och alla vet vi ju. Men gissningsvis är det etter värre för Burkölen som sett hur Apan dränerat Ölen och till detta fick höra hur apsupportrarna vid Apårsmötet 2014 krävde att Apan aldrig i fortsättningen skulle tillåta någon spelare att lämna för Ölen - ett krav som Apledarna lovade infria (för att bara några månader senare bryta mot löftet men ljuga om att "spelare XX har gått till Ölen" och i stället välja en Apsanning "spelare XX har gått till Allsvenskan".

Kommentera