Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1699698

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Är du verkligen seriös när du hänvisar till "en omröstning" av sexpressen eller aftontrasan där de ställer ledande frågor för att få de svar de önskar sig?

Sådant tar jag inte på allvar för fem öre.

När det gäller publiksiffror har jag för mig att vi redan diskuterat saken och du upprepar dig.

Slutligen: "Nu kanske inte Luleå är det mest spännande laget man kan få möta" är en kommentar som får mig att inse att du fått tillräckligt med kommentarer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och nu är det dags att slå ett slag för Apan!

De drog bara 4,500 på sin första hemmamatch i SHL i år, mot HV. Vilket förstås måste vara en missräkning, när de bara en månad tidigare gått ut med pressrelease över landet där de förklarat att intresset för hockeyn i Apschtaan är enormt och att vid lagets första "isträning" slog man nytt rekord med 5.900 besökare!

Men nu är det dags. Finns det något som drar folk i Apschtaan är det när närliggande Luleå kommer på besök. Ja, jag vet, de flesta skulle ju kalla det för derby. Men inte Aporna inte. Luleå ska inte inbilla sig att de är värdiga att kallas för "derbylag". Det får bara Burkölen kallas.

Men nu har alltså Apan chans att slå på trumman för att kalla folk till ladan för på lördag 18.30 möter Apan Luleå Hockey i Aparenan. Och för att krydda det ytterligare har Apan då kvällen innan mött samma Luleå uppe i Delfinen.

Jag kollade in officiella Apsidan för att få reda på hur de eldar på inför derby... jag menar mötet. Och javisst! Här kan man snacka om satsning:

Släpp av vinylsingel
Publicerad: 2015-09-23 14:02

På lördag släpps ?Hela Sveriges AIK? featuring Elsa som vinylsingel.

Släppet sker i samband med Skellefteå AIK:s hemmamatch mot Luleå Hockey.

Pär och Elsa Wiksten kommer då att finnas på plats i souvenirshopen på Skellefteå Kraft Arena för att signera singeln som tryckts upp i begränsad upplaga och kostar 99 kr.

Låten kommer även att släppas på iTunes och Spotify.

SNACKA OM HÅRDSATSNING! Elsa och allt! Och...Hela Sveriges AIK - det antar jag är ett inlägg i debatten om vilket lag som heter AIK. Blir intressant att höra hur Solnas del av hela Sverige gillar det där.

De är för gulliga, Aporna. Undrar om det är banjo på plattan?

Hälsa Elsa!
Kommentera