Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1699697

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Expressen har en omröstning där 70% röstat för att lägga ned spektaklet. Det växer bara i antalet lag varje år, men det bli allt med ointressant.
FBK ger bort biljetter gratis, men får inte fler än 1500 personer mot Luleå. Nu kanske inte Luleå är det mest spännande laget man kan få möta, men skulle man mötts i SHL kan du ge dig fasen på att det är 4-5 gånger så många som betalar pengar för samma match:
www.expressen.se/sport/kronikorer/magnus-nystrom/nystrom-festen-kom-av-sig--lagg-ner-chl/
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
J F K: Det är ju tur att inte alla är lika stora bakåtsträvare som du. Vilken tråkig hockeyvärld det skulle bli. Även för dig faktiskt. För tänk om ingen hade kommit med några som helst försök till något nytt. Då hade du ju inte haft något att klaga över.

Nä, låt oss alla sluta in respektive lands ligor i en varsin bubbla och ha för guds skull inget utbyte över landsgränserna. Hur skulle det se ut om man lyckades bredda hockeyn? Nej, sådant trams betackar vi oss för.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Är du verkligen seriös när du hänvisar till "en omröstning" av sexpressen eller aftontrasan där de ställer ledande frågor för att få de svar de önskar sig?

Sådant tar jag inte på allvar för fem öre.

När det gäller publiksiffror har jag för mig att vi redan diskuterat saken och du upprepar dig.

Slutligen: "Nu kanske inte Luleå är det mest spännande laget man kan få möta" är en kommentar som får mig att inse att du fått tillräckligt med kommentarer.
Kommentera