Luleå HF

115800 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1699700

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
J F K: Det är ju tur att inte alla är lika stora bakåtsträvare som du. Vilken tråkig hockeyvärld det skulle bli. Även för dig faktiskt. För tänk om ingen hade kommit med några som helst försök till något nytt. Då hade du ju inte haft något att klaga över.

Nä, låt oss alla sluta in respektive lands ligor i en varsin bubbla och ha för guds skull inget utbyte över landsgränserna. Hur skulle det se ut om man lyckades bredda hockeyn? Nej, sådant trams betackar vi oss för.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Klok, Bengt. Man får ju uppfattningen att JFK:s EGENTLIGA motiv till sina åsikter är antalet matcher som MooDoo lirat i Champions Hockey League och European Trophy...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Bengt: Jag har ingenting emot nya idéer, men begrav dem när det i inte fungerar. Jag kan tycka att det vore jättebra om digitalradio blev en hit, men rimligen borde man förstå att det aldrig kommer att slå. Är jag en bakåtsträvare för det eller är det kanske mer bakåtsträvande att fortsätta älta något som inte slår utan man fortsätter pumpa in pengar för att det är så mycket prestige? Jag ser då hellre att man begraver CHL och bereder plats för fräscha idéer som publik och lagen köper på riktigt.
Kommentera