Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1702054

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Warulfven är Warulfven som är Warulfven som är Warulfven. Otroligt bra match av MooDooismen, men Loob höjde mutpremien till zebrorna i sista, så vare bara 1 pinne. Warulfven är Warulfven.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
zigge: Jag såg inte matchen men resultatet och trodde att ni hade tagit den men de vände alltså. Tydligen har Warulfven kommit under men vänt matcher av massor i år. Typiskt Ulfv, bläh!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleå alltså PP fem minuter och efter fyra minuter studsar puck på öretben och in, Ett öre viftar ut den men var den över? Jag tycker det men... skulle jag hållt på andra laget hade jag kanske tänkt annorlunda. Vi ser ju bara pucken snett bakifrån och det är förstås inte möjligt få bra koll men så mycket kan jag säga att om inte hela pucken är över linjen är det bara millimetrar som skans.

Det måste ju vara klart synligt för målkameran, det var helt fritt uppåt, det måste de ha sett.
Och de dömer bort målet.

Ja, det vill man förstås kunna acceptera. Tyvärr vet vi ju att den som sitter och avgör det där är galningen Lärling, samme dåre som förra matchen anmälde Amil Sylvegård till DIFiplinnämnden för något som Luleå, Karlskrona, domarna, media och DIFiplinnämnden ansåg var en helt juste tackling.

Några minuter senare sätter i stället Öret 1-0.

Jaja. Jag tycker faktiskt att Luleås PP som gick under fem minuter väsentligen fördelat på Wallys första och Harjus andra femma lirade bra med snabba precisa innovation pass och vaskade fram ett antal skottchanser. Men det förstås att med fem minuter PP ska det bli mål.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Fy fan så fult. Två minuter in på match och Öretbusen Motin sätter bakifrån in en tackling mot Luleås 18-årige junior Mastomäkis huvud varpå denne från en decimeter går med ansiktet före rakt in i sergeanten.

5 minuter och matchstraff och stackars Mastomäki blir liggande blick stilla på isen i fem minuter innan han med halskrage och allt annat försiktigt lyfts upp på låg bår och rullas av isen. Jag tycker tack och lov att det inte borde vara fråga om nackskada men hjärnskakning är väl grundtipset.

Boarding och game misconduct men det måste bli uppgraderat till match penalty och beslut om avstängning av DIFiplinnämnden förstås.

Mycket tråkig start av matchen och hoppas att Mastomäki inte är svårt skadad.
Kommentera