Luleå HF

115820 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1702040

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Köplustan krossar Apan med 6-2 och Apan imponerar mest genom att ta en j-a massa fula utvisningar inklusive att de attackerar vakten och blir utvisade gång på gång samt får spela box 4 min av 4,5 pga sex man på isen, tar utvisningar för fula överfall i offensiv zon gång på gång inklusive den rejält fula påökningen på huvudet på vakten sedan denne blockerat samt Lundbergs fula filmning.

Mycket trist lag att se. Enda godkände insatserna i år när de kämpade livet av sig och vann mot Luleå x2 men det kommer de inte att lyckas med senare under säsongen när Luleå fått ihop laget.

Djurgårn och Läjkers tar tre pinnar, Ulfven och Pölsan tar 2.

I tabelltoppen ser vi Värsta Köplustan, Warulfven och Pölsan sticka iväg. Det börjar redan luta mot att de tre lagen kommer att ligga kvar där säsongen ut.

Jag tror INTE att Apan har chans att blanda sig i med sitt diviga fulspel.

Däremot skulle Luleå kunna göra det, men det beror på hur många pinnar vi tappat under seriens tidiga del innan vi kommit igång.

Läjkrarna börjar kännas tveksamma faktiskt.n Pungen räcker ju aldrig till. Djurgårn kanske skulle kunna överraska men mot de 3-4starkaste tror jag inte de räcker.

Redan nu kan man se framför sig att i semifinalerna i mars finns Köplustan, Warulfven, Pölsan och Luleå. Det blir häftigt som fan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Haha. Lustigt att du kallar Frölunda för värsta köplustan. Du har inte mycket koll du. Men lite humor iallafall.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Warulfven är Warulfven som är Warulfven som är Warulfven. Otroligt bra match av MooDooismen, men Loob höjde mutpremien till zebrorna i sista, så vare bara 1 pinne. Warulfven är Warulfven.
Kommentera