Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1710900

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade och Knegare och i viss mån Sofos:

BAKGRUND
Jag respekterar och delar er uppfattning. Det vore fan så mycket roligare att diskutera hockey på hockeyplank; i första hand ens eget lag och därefter en del om motståndarlag och hockey i allmänhet.

Jag har pratat hockey på nätet i tjugo år. Först på Luleå Hockeys inofficiella därefter officiella sidan och efter det på Svenska Fans Luleå-sida. Från 2012-09-25 dvs senaste tre åren drygt här på Snacket.

Under i stort sett hela denna tid har jag följt den ambition jag skrev om i första stycket och det jag skrivit om Skellefteå AIK har varit enbart mycket positiva och uppskattande inlägg. Inte speciellt konstigt eftersom det är det lag jag alltid hållit högst efter Luleå Hockey.

Men den bakgrunden var det förstås för mig en stor lycka när Skellefteå äntligen lyckades ta sig tillbaka till Elitserien och lika glad är jag för alla välförtjänta framgångar laget därefter haft. Det mesta positivt som skrivits om Skellefteå - även här på Snackets Skellefteåsida - håller jag definitivt med om.

MOBILISERING AV HAT MOT LULEÅ HOCKEY
Att supportrar från andra klubbar av och till öst skit på oss som "Skoterraggare", "Fuleå" och annat är ju bara normalvarianter som man inte speciellt brytt sig i. Men fr o m att Skellefteå kom upp i Elitserien hände något nytt. Nu startade en kampanj ensidigt riktad mot Luleå Hockey och den kampanjen var tyvärr Skellefteå-märkt.

Det var brännsvinsjournalisten Fehlman. Han förde sin kampanj som "journalist" och det innebar att han fick en oförtjänt kvalitetsstämpel som korrekt förmedlare av sanning, men att spegla verkligheten objektivt var inte hans ambition. Han höll i åratal på med att förfölja i första hand Luleå Hockeys supportrar men lika gärna attackerade han Luleås ledning och Luleås sportchef och i viss mån också Luleås tränare och spelare. Han drog sig inte för att fabricera material och hitta på "affärer" och syftet blev allt tydligare: att förfölja Luleå Hockey och att sprida en vidrig nidbild av allt som hade med Luleå Hockey att göra i hockey-Sverige.

Detta förkastliga beteende innebar ju att han fick sparken från plats efter plats och numera är han ju väsentligen sidsteppad och vi slipper honom, även om han fortfarande poppar upp emellanåt med böcker, podinlägg m m där han tar alla chanser för att fortsätta vräka skit på oss. Men han är som sagt i stort sett borta nu.

Tyvärr samarbetade Skellefteå AIK intimt med nämnde Fehlman och med hjälp av honom som megafon ut i media ställde sig klubben bakom hans ageranden. Det innebar att man spred en bild av Skellefteå AIK som var överdrivet vacker samtidigt som man speglade att andra klubbar var motsatsen dvs överdrivet fula.

Allt detta eskalerade våren 2011. Luleå hade slagit ut medias kelgrisar Djurgården i kvartsfinal och när Skellefteå AIK-anknytne Fehlman drog igång ett mediadrev mot vår sportchef hängde alla hämndlystet på och det utvecklades en kampanj där man blundade för Luleås fantastiska försvarsspel och förföljde laget som tråkigt och trist och det var "mer spännande att se målarfärg torka än att se Luleå Hockey".

Detta väckte en tyst ilska mot Skellefteå AIK och det är inte förvånande att nu framgångsrika tränare som Roger Rönnberg och Tomas Berglund - som med Luleåbakgrund varit extra utsatta för Skellefteå AIK-associerade Fehlmans kampanj - på senare tid givit offentlighet för denna ilska och förklarat Skellefteå för "självgoda", "filmande" och spridande av överdrivna påståenden om egen förmåga.

NÄTHAT MOT LULEÅ HOCKEY
Denna i media av brännvinsjournalisten riktade kampanj mot Luleå Hockey gjorde det mer "legitimt" för andra att hänga på och en av dessa var vinfyllot Ulf-Ture. Visst finns det andra, men detta troll är så elakartat att alla andra fullständigt bleknar i jämförelse. Även om han drar med sig andra.

Vinfyllot Ulf-Tures hat startade samtidigt som Fehlmans, dvs redan 2006 när Skellefteå AIK tog sig upp i Elitserien igen och han har förstås många gånger upprepat all skit som Fehlman vräkt ur sig men han har dessutom med förkärlek siktat in sig på att förfölja alla tränare och spelare som Luleå haft samt på att håna, förlöjliga och kasta skit på Luleåskribenter på nätet.

Vinfyllot Ulf-Ture spred sin skit överallt: som kommentarer till artiklar i Norrbottenstidningarna, Norran, Aftonbladet, Expressen, Hockeysverige m fl, men med förkärlek på Svenska Fans Luleå Hockey-sida.

Under många år struntade alla i vinfyllot Ulf-Tures näthat. Att det var fråga om ett elakartat troll var tydligt och ingen brydde sig om honom. Tyvärr förändrades Svenska Fans tekniskt och blev omöjligt att använda. Luleåsidan som fram till dess varit överlägset mest intensiva hockeysidan i landet dog successivt. Som följd av detta vädrade trollet Ulf-Ture morgonluft och hans förföljelse av Luleå Hockey intensifierades. Fortfarande skrev ideellt arbetande redaktörer artiklar om vårt lag men de dränktes i vinfyllot Ulf-Tures alla kommentarer och hånet och hatet mot Luleå blev allt värre och grövre.

Men vinfyllot Ulf-Ture älskade ju bara sitt lag Skellefteå AIK kan någon tro? Speciellt eftersom han själv påstår det. Nej. Han skrev i stort sett ingenting alls på Svenska Fans Skellefteåsida som också den var intensiv för hockeyprat supportrar emellan. Men där skrev vinfyllot i stort sett aldrig. Däremot lade han in hur mycket skit som helst dagligen på Luleås sida.

Då började vi kopiera över allt skit han skrev hos oss till Skellefteåsidan i syfte att övriga Skellefteåsupportrar skulle få stopp på honom. Men det skedde länge inte - troll-side kicks som Farbror Barbro hyllade och stödde i stället hans skitsnack. Fast så småningom vaknade Skellefteå-supportrarna och var överens om att vinfyllot Ulf-Ture måste stoppas men då var det för sent. De härjningar som vinfyllots trollande inlägg hade åstadkommit under ett år innebar att folk ledsnade och även den sidan dog. Att vinfyllot Ulf-Ture deltog under olika nicks var uppenbart och han blev emellanåt avslöjad. Denna klassiska trollstrategi innebär vidare att nya stödjande nicks konsekvent misstänks för att vara vinfyllot själv i lånta fjädrar.

MIN KAMPANJ MOT SKELLEFTEÅ AIK
Under massor av år fortsatte jag - trots den nämnda Skellefteå AIK-associerade förföljelsen av mitt Luleå Hockey - att inte skriva ett ont ord om Skellefteå AIK. Hur skulle jag kunna angripa den klubb som låg närmast efter Luleå Hockey i mitt hockeyhjärta, även om dessa elakartade personer svärtade ned mitt klubb?

När jag startade här på snacket hösten 2012 skrev jag fortsatt som jag alltid önskat: framför allt om Luleå Hockey samt ibland om övrig hockey, men utan att behandla Skellefteå AIK illa på något vis.

Sommaren 2014 förändrades detta. Vinfyllot Ulf-Ture hoppade in på Skellefteåsidan, som innan dess varit nästan död och startade förstås sin vanliga verksamhet som handlade om att förklara att Skellefteås lag, ledare, tränare, spelare hockey och supportrar var "bästigast" på alla sätt medan Luleå Hockeys motsvarande var usla och alltid hade varit så.

Samtidigt intensifierade jag bevakningen av just Skellefteå AIK och under lång tid kontrollerade jag upp varje "Skellefteå är bäst/Luleå är sämst"-påstående som vinfyllot Ulf-Ture lade in och på punkt efter punkt lyfte jag helt enkelt in fakta och bevisade att han bara spred skitsnack. Det där har förstås ingen effekt på ett troll, han bara får näring av att någon bryr sig om vad han skriver och när det gått några veckor lyfte han fram samma skitsnack igen fast jag redan med fakta visat att det var lögn. Samtidigt vred han successivt om nivån för att kombinera skitsnacket med det hån och hat som är trollets syfte och delvis svarade jag med samma mynt.

I slutet av 2014 hade jag dock ledsnat och förklarade att tills vidare tänkte jag inte öppna Skellefteå-sidan och således nonchalera allt vad vinfyllot Ulf-Ture skrev.

Under 2015 har jag definitivt tagit ett trist steg genom att vid sidan av att jag skriver som vanligt - i första hand om mitt Luleå Hockey och i andra hand om hockey i allmänhet - dessutom kombinerat detta med att slänga åt Skellefteå AIK - som jag nu konsekvent kallar för Apan - svinhugg när jag ser en öppning. Efter snart tio säsonger av en kampanj syftande till att skita med mitt älskade Luleå Hockey har jag tagit av mig handskarna och ger igen med kraft. Naturligtvis drabbar det också "oskyldiga" och även det lag - Skellefteå AIK - som jag fortsätter hålla högt. Men när det är krig drabbas tyvärr de som är i närheten.

För mig tar det faktiskt väldigt lite tid att skymfa apor. Jag läser ohyggligt snabbt och skriver nästan ännu snabbare så det kostar inte mycket energi och tid för mig. Naturligtvis är det en idiotisk aktivitet från min sida - jag ÄR inget troll - och jag har redan informerat flera gånger om att det när som helst kommer en tid då jag förklarar mig nöjd och släpper all denna specialkampanj mot Skellefteå AIK - eller rättare: inte mot Skellefteå AIK utan mot Apan.

Men innan dess visar jag på ett tydligt sätt att när det pågår mobbing, hatbrottsling verksamhet eller liknande så kommer det förr eller senare en reaktion och då blir även de som accepterat den pågående aktiviteten stillatigande eller halvt medverkande drabbade. Det gäller alltifrån en mobbing i klassrummet till det som händer i mellanöstern, Paris, New York och andra platser. Det är svårt att se, men sådan är nu verkligheten.

SAMMANFATTNINGVIS
Det ovan beskrivna förloppet är korrekt och det kan vem som helst som har tid och talang kolla upp. Jag tänker inte göra mer åt just den saken men nu har jag förklarat hur det ligger till.

Vinfyllot Ulf-Ture kommer som vanligt att besvara detta med att "ny gnyr och gnäller jag och låtsas dramalama, och egentligen är det ju HAN som bara vill skriva positivt om sitt älskade Skellefteå AIK men han har tvingats svara sedan jag i åratal förföljt HANS lag".

Den som tror på något sådant, sedan jag förklarat hur det ligger till, är inte på minsta sätt värd någon respekt från min sida. Att det dyker upp rookies emellanåt, som inte känner till detta, och vill stifta fred genom att förklara att "det blir inte bättre om någon gör fel för att någon annan gjort det" eller försöker med ofullständig kunskap tolka situationen att "ni skriver båda samma skit" kan jag förstå. Men att "jämställa" mig med denne låtsassupporter, vars verksamhet sedan 2006 inte bara skadat mitt Luleå Hockey utan också indirekt "mitt" Skellefteå AIK och övergripande saboterat för och drabbat alla som inte annat önskar än att på nätet älska hockey...det gör mig förbannad och jag betackar mig verkligen för att bli jämfört med detta trollande och tragiska vinfyllo.

Visst blev du drabbad, Sofos, och visst var det orättvist mot dig, men tyvärr är det en följd av den vidriga kampanj som hatbrottslingen pysslat med på tionde året nu.

Det kommer en tid när jag släpper Apan och hanterar Skellefteå AIK som vilken annan klubb som helst, om än med en mer positiv inställning eftersom jag verkligen gillar Skellefteå AIK, men jag bestämmer mig själv när jag är nöjd och släpper det. Och det är klart att ju oftare jag ser att normala supportrar invänder mot vinfyllots trollerier, desto troligare att den tiden kommer snabbare.

För den som till äventyrs inbillar sig att det bara handlar om att problemet bara består i att "vinfyllot kastar skit på Luleå och jag kastar skit på Apan" lägger jag återigen in ordagranna citat av det som vinfyllot skrev på Skellefteå AIKs sida här på snacket under april 2015, då Skellefteå AIK spelade semifinal och final om SM; en period då en normal hockeysupporter av Skellefteå AIK skulle ha varit >100% fokuserade på de hockeymatcher som spelades.

Eftersom vinfyllot Ulf-Ture då sedan nästan ett halvår aldrig fick några svar av mig på Luleåsidan sedan jag förklarat att tills vidare inte öppnade Apsidan och Luleå dessutom sedan en tid var utslagna och vår säsong var över, kunde man tänka sig att han skulle skita i Luleå men gör han det under de intensiva semi- och finalerna för Skellefteå AIK? Knappast. Och inte heller låter han MooDoo och Brynäs vara ifred trots att även de lagen redan är borta. Det som följer är en tragisk text, producerat av en tragisk människa och det är omöjligt att förklara var det hör hemma. Men i min världsbild har det inget med hockey att göra.

Den som överhuvudtaget kan bortse från det nedan "producerade" och inbilla sig att vinfyllot "egentligen bara vill älska Skellefteå AIK"...den är inte heller värd respekt.

"skitklicken smakar gott 10 miljoner spermier i tvåan Knip igen åderpåleslukaren ditt hjon. dessa låtsassvenskar DIN LILLA BUTTHOLE SURFER! flens-Osten rumpnisse håll käften. knip igen åderpåleslukaren din lilla fittgubbe 10 miljoner spermier i ditt anus jävla vindflöjel den mumsiga skitklicken Lövensvinets bete sig som ett psyko Rättshaverist misundsamma avundsjuka inlägg förlorarnas hörna mumsbiten kräkas mumsiga skitklicken hjärndödaste laget sitta där och käka sina antideppare itegrann med skitklicken där skitklickar är mums fillibabba skitklicken till en helt ny nivå bo i ett fismoln definitivt det ondaste Mumsbiten Psykot snyftas drama queen skvallerbytta Fjant. hur avskyvärd själva akten var patetisk lögnaktig liten fjant missbruk av antideppsmediciner helt enkelt är för trög dina vantolkningar korkade slutsatser homofobstruten eytt hjon inte har koll på någonting psykot du är en riktig nolla generalmongot mongot maniska hjonet mumsbiten himself mutat blindstyremongo hata och håna och förfölja den där fjanten trycka in en målvaktsklubba rätt in i tvåan på sig själv hjonen Avundsjukan det går i byxan för honom Den mörka sidan mammondyrkarna, Saurons trupper. Flens-Osten osportslig jubelidiot trög i huvet Dummar du dig drama queen psykot avundsjuk missundsam jävlig typ Mammondyrkare. rättshaveristbeteende en massa orcher rumpnissen fullblodsmongot Dramaqueenkärring dunka sarg ut osportslig och hjärndöd mammon orchfans (samt rumpnissar) muppar tjuvnyp, överfall, fult spel, bentackling, skallkrossning, osportslighet genomruttna och genomonda den onda sidan av kraften psykotiska alster fullblodsmongot köper horor multipel psykisk sjukdom jävla bonnröta skrika rasisti ska tillmälen mammon "döda fiskögon riskpuckot flens-Osten sparka av en artär krossa pungkolorna yxhugga folk Lövensvinet 10 000 tecken med hatinlägg skvallrar och snyftar psykot någonting innanför pannbenet psykopatiskt fullblodsmongo det tråkigaste och ondaste laget alla kategorier förlöjliga Hjonet medioker rättshaverist sjukligt snedvriden självbild ältas och ältas maniska lögnaktiga attacker psykoinlägg psykotiska hyllningar rättshaveristernas förlorarförening skvallerbytta och snyft snyft hur dumma alla var inköpta gnuggarna argutdunkarmedleyt tråkigt defensivt råttigt gnetlag rättshaverister utan moraliskt kompass en sådan ond klubb gnuggare från Qatars andrahanssortering förhäxade av den mörka sidan av kraften Flens-Osten Sargutdunkarmedley och 0-0-dyrkan skada klubben med sin onda aura härjade hihihihi! Rumpnisse mammondyrkande köpelag åker ni på storsmisk extremt osportsligt och ohederligt gäng slutspelsklonrobotlir icke-orch skamgränsen rättshaverister vilket jävla psyko hjärndöda missundsamma restan av orcherna fullblodspsykopaten Klara psykopatiska drag narcistiska drag nte är helt frisk den mest hjärndöda jubelidiot skrev dittan och dattan mål att jävlas skvallerkärring ögontjänare Fullblodsmongot snyft snyft vad synd det är leta upp och döda någon patetiska attacker skrattretande försök gungandes med tvångströjan psykot obeväpnad dvärg hålla sig för skratt tandlös Såna där borde rensas bort Riktiga mammondyrkare avundsjuka och misundsamma det förbannade sargutdunkarmedleyt och 0-0-dyrkan stressat,illa och missunsamt sarkastiskt soporna totalt hjärndöde hybris herr mumsbit Grattis mumsbites MUMSBIT! din kund! hihihihi! herr mumsbit mumsbitens kärleksmottagning Puss och kram Jag står på alla fyra och har bitring i mun hihihihi Fullkroppsmassage Sargutdunkarmedley Skallkrossning"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Oj...jävlar!! Ja eftersom du skriver å läser "warpsnabbt" så skulle man önska du ibland kunde ha en "sämre" dag i tanke å fingerfärdighet(var god missförstå mig rätt nu för guds skull).

Helvete...började läsa ditt svar/inlägg men det bara blir/blev för mycket...åtminstone för mig. Jag förstår fullständigt din/era åsikter mot schizotrollet...å man känner sig rätt så frustrerad att denne avart säger sig hålla på "mitt" lag men kan ju självklart inte göra annat låta bli spela åsiktstennis med soptrollet...ja i mina ögon så är det enda rätta.

Hur som...så vidhåller jag ett litet tack för "jinxningen" de senaste åren...du får gärna fortsätta...verkar funka rätt så bra...hittills vill säga...
Kommentera