Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1710908

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Oj...jävlar!! Ja eftersom du skriver å läser "warpsnabbt" så skulle man önska du ibland kunde ha en "sämre" dag i tanke å fingerfärdighet(var god missförstå mig rätt nu för guds skull).

Helvete...började läsa ditt svar/inlägg men det bara blir/blev för mycket...åtminstone för mig. Jag förstår fullständigt din/era åsikter mot schizotrollet...å man känner sig rätt så frustrerad att denne avart säger sig hålla på "mitt" lag men kan ju självklart inte göra annat låta bli spela åsiktstennis med soptrollet...ja i mina ögon så är det enda rätta.

Hur som...så vidhåller jag ett litet tack för "jinxningen" de senaste åren...du får gärna fortsätta...verkar funka rätt så bra...hittills vill säga...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Knegare: He he he, jag log när jag läste ditt tidigare inlägg och ler nu också. Inser att min jinxning är farlig för oss och än värre i år när också Osten med flera jinxat loss kombinerat med "tidningsankan" att Luleå Hockey målade väggarna i Gludfärg.

Men OK att du gynnas och blir vinnare av min jinx, det kan jag ta eftersom jag respekterar dig och gläds åt din glädje. Och...Skellefteå AIK är ju mitt andralag så i någon liten mån gynnas jag själv också;-)

Vi får se. Kanske köper Osten in några ytterligare backar och kanske en riktigt duktig center för förstalinan under säsongen och Vips! tar vi detta ända in i kaklet och vinner sista matchen i slutspelet.

Eller så fortsätter det och går käpprätt åt helvitte med följd att den sista match vi får rikta in oss att vinna framåt våren går mot AIK, men inte från Skellefteå utan från Solna.

I vilket fall som helst är det ett j-a drag på hockeyn nu;-)
Kommentera