Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1748745

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Det känns vid första intrycket som lite märkliga värvningar. Sådana värvningar man vänjt sig vid Pre-Porser. Speciellt när vi tyvärr inte längre har Asplöven att låna ut spelare till. Känns som ett rent slöseri att låna ut spelare till div 1-lag. Tror du att vi kan ha startat ett samarbete med Björklöven som liknar det vi hade med Asplöven kanske? Att Osten därför vill ha en väldigt bred trupp för att täcka upp eventuella skador och låna ut de som står utanför laget till dem?! Kliar mig lite i huvudet över att vi värvar allsvenskt och breddspelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jo, jag tänker som du. Att Aspis ramlade ur var riktigt obra, men kanske det ersätts genom en samverkan tills vidare mellan de två civiliserade klubbarna Luleå och Burkölen, så kan den ilskna lilla rookien Apan svära ve och förbannelse och hata båda våra klubbar vidare.

Men kommer det mera från Osten?

Jag tror det. Men vi får se. Förhoppningsvis kommer några riktigt starka namn att komma fram närmaste månaden - Ostan brukar ju vara ganska snabb att vara klar.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Idag har vi väl presenterat Harjus nya kedjekamrater, de två som är tänkta att ersätta Cehlarik och Granström.
Falks stora frågetecken är väl åldern samt att han kommer från Tyska ligan, kommer han hinna med?

Amnér kan ju vara fågel eller fisk, omöjligt att veta om han kommer kunna ta nästa steg. VI har ju lyckats tidigare med Fälth och Mertzig så helt omöjligt är det ju inte.
Stora nackdelen är att han är leftare och för att kunna utnyttja han till fullo behöver man styra PP från vänstersidan och för det jobbet har vi idag bara Legace.
Kommentera