Luleå HF

115476 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1754373

Sommardrycker och dess underbara smaker 2016
Jaha Svenne då öppnar vi en tråd för sommaren och dess läskande drycker, En annan har börjat njuta av de Franska dryckerna från distriktet Champange läskande och perfekt balanserade i alla avseenden :)

Finns en uppsjö av fint bubbel som man kan mixa med en GT el rom & Cola som komplement, Även så slinker väl likt den herre man är en el annan cigarr som njutning till det hela!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sommardrycker och dess underbara smaker 2016
BusarnasBuse: Det låter ljuvligt:-)

Själv har jag fortsatt rätt mycket jobb innan det blir semester så fortsatt blir det vanligen kall pilsner som gäller. Håller med om Champagne och där har saker och ting verkligen utvecklats till det bättre efter EU-inträdet eftersom de enstaka rejält dyra flaskorna tidigare ersatts av betydligt billigare och fler - billigare, inte för att det är sämre, utan för att påslagen reducerats:-)

Men detta år har vädret varit suveränt senaste månaden och håller tummarna för att det blir fortsatt fin sommar för att koppla av. På manegen konstruerade "arbetsplats" mitt på Alvaret sitter jag med laptop eller bara med tänk när jag har något problem jag ska ta fram lösning på men den platsen kommer också till god användning när man djurgårdskamrat hälsar på. Då tar vi med oss ett försvarligt antal drycker och tilltugg, vandrar dit och analyserar den hockeysäsong som varit och den som komma skall. I fjol somras kom vi på den briljanta idén att utvidga för att också följa damhockeyn - Djurgården och Luleå var ju nya i Riksserien - och var t o m på damhockeymatch på Hovet; mycket trevligt. I sommar blir det mer osäkert om kommande år, med tanke på den brist på silly vi i Luleå tycker oss ha upplevt. Men det löser sig nog. Under en varm kväll på Alvaret:-)
Kommentera