Luleå HF

115656 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1754913

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
BusarnasBuse: Ja, belgarna är så bra, så bra, men italienarna så smarta, så smarta.

Två imponerande lag, även om man inte sett något riktgt starkt av vardera laget. Men en s k hög lägstanivå. Stor skillnad från den första matchen där vi hade ett Irland som var "så där" men kämpade imponerande och så ett Sverige som jag inte kan säga så mycket om eftersom jag inte såg laget spela sparkboll fast jag hade matchen på hela tiden. Däremot ett comaträsk.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Fortfarande 0-1 för Italien och belgarna påminner om ett talangfullt junislag med massor av tekniska spelare som möter ett erfaret seniorlag som gör vad som behövs men inte mer.

Länge hatade jag italiensk sparkboll - blixtrar till någon gång för att ta ledningen, följd av att direkt slå om för att döda match även om det var 80-85 minuter kvar; så blev det gåsprakboll med nedhasade strumpor, inspark/inkast som tog 3-4 minuter; spelare som kastade sig omkull och vred sig i plågor som vore de lärljungar till fläskberget Hollywood.

Sedan ändrade jag mig - trots att det var samma sparkboll det handlade om, Jag började tycka att de var beundransvärt smarta.

I denna match har Belgien ändå fortsatt och varit nära kvittering, men bara nära, Italien kunde alltid få en fot emellan.

Så kontrar Italien och vilket grymt kallt avvaktande av italienaren, innan han frossar över till en fri kamrat som pangar in 0-2.

Ojoj. Sparkbollsgodis. Tar bort den fadda smaken efter det comaträsk som Sverige bjöd på.
Kommentera