Luleå HF

115678 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1755258

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: otroligt att han inte stängs av på livstid, återigen var det nazi hälsningar och koppling till lars "osten" bergström, säkert skulle han svarat att han var helt oskyldig angående att luleåfans gör det till en koppling till osten bergström och att vi är helt "hjärndöda" som påstår något sånt.

Nu hann han ju inte leverera en bortförklaring (läs: lögn) till sitt försvar innan Sofos tog bort inlägget.

men eftersom hatbrottslingen är så urblåst och korkad så sparade jag beviset/bilden ... givetvis så hade han döpt filen till något med "flensis"
ha ha ha ... värre stolpskott har ej skådats.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Wilhelmsson: Du också här:)
Många börjar överge det andra LHF forumet pga 2st knallkorkar som dykt upp tror du vet vilka jag menar, Själv läser endast noll comments kommer komma dör av mig så länge inte admin ell moderatorerna tar tag i skiten!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Wilhelmsson: Jo, det är bedrövligt och man lider förstås med moderatorn Sofos som drabbats av detta troll.

Klokt att du sparade beviset. Som jag förstått det pågår redan en dokumentation av den 69-årige hatbrottslingens verksamhet och även allt det som redan eliminerats ingår.

Även om det tagits bort av Hockeysnacket/moderator har gärningen ändå begåtts och eländet offentliggjorts vilket innebär att det ingår som underlag för kammaråklagarens beslut.

Om/när kammaråklagaren så beslutar är Hockeysnackets ansvarige utgivare enligt lag skyldig att omedelbart delge all digital information som IP-nummer och providet, specifikation för använd dator och browser m m som kan användas för att spåra den 69-årige hatbrottslingen. Därefter kontaktas det företag som tillhandahåller internataccess för brottningen och de är på samma sätt skyldiga enligt lag att tillhandahålla information om exakt vem/vilken dator som använt gällande IP-nummer vid tiden för den brottsliga gärningen. Ren rutin, sådant, vilket jag förutsätter går tämligen snabbt.

Därefter blir det förstås ett polisärende där den misstänkte hatbrottslingen blir föremål för utredningsåtgärder och och som sådant kan det bli offentlig handling vilket betyder att alla kan få reda på den 69-årige hatbrottslingens identitet inklusive sådana där TV-program som konfronterar nättroll. Konsekvenserna när det gått så långt blir..............................................intressanta.......................
Kommentera