Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1755264

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Wilhelmsson: Jo, det är bedrövligt och man lider förstås med moderatorn Sofos som drabbats av detta troll.

Klokt att du sparade beviset. Som jag förstått det pågår redan en dokumentation av den 69-årige hatbrottslingens verksamhet och även allt det som redan eliminerats ingår.

Även om det tagits bort av Hockeysnacket/moderator har gärningen ändå begåtts och eländet offentliggjorts vilket innebär att det ingår som underlag för kammaråklagarens beslut.

Om/när kammaråklagaren så beslutar är Hockeysnackets ansvarige utgivare enligt lag skyldig att omedelbart delge all digital information som IP-nummer och providet, specifikation för använd dator och browser m m som kan användas för att spåra den 69-årige hatbrottslingen. Därefter kontaktas det företag som tillhandahåller internataccess för brottningen och de är på samma sätt skyldiga enligt lag att tillhandahålla information om exakt vem/vilken dator som använt gällande IP-nummer vid tiden för den brottsliga gärningen. Ren rutin, sådant, vilket jag förutsätter går tämligen snabbt.

Därefter blir det förstås ett polisärende där den misstänkte hatbrottslingen blir föremål för utredningsåtgärder och och som sådant kan det bli offentlig handling vilket betyder att alla kan få reda på den 69-årige hatbrottslingens identitet inklusive sådana där TV-program som konfronterar nättroll. Konsekvenserna när det gått så långt blir..............................................intressanta.......................
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ohoj din landkrabba :)
Tebaks i civilisationen efter cirka 2 veckor ute på ön, nästan så man fått sjöben :)
Först och främst kan man bara beklaga att den lilla kaxiga råttan åter igen lyckats få in Breivik i sina inlägg. Nazismen är tydligen inte tillräckligt motbjudande för trollet i sin fortsatta strävan att äckla hockeyintressade personer. Det vore onekligen intressant att höra från Sofos vad som krävs för att bli bannad i deras forum... komma in här och påpeka vad han inte tycker är lämpligt verkar ligga mer i hans natur.

Nåväl, nog om det. Stormjäkeln misslyckades med att demolera flytbryggan som vackert flyter på sin ursprungliga plats igen. Hammocken även den lika ståtlig som tidigare efter uppresningen och veden från de två fallna träden är fint klyvd för perfekt passform i bastuaggregatet. Livet är vackert om man inte är ett alkoholiserat och bittert gammelarsul vid namn Ulf-Ture :)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Satan så bedrövligt! Halvtid i matcherna Frankrike-Schweiz 0-0 och Albanien-Rumänien 1-0 och man intervjuar svenska spelare inför vår match mot Belgien på onsdag.

Gubbe efter gubbe intervjuas och säger ungefär samma sak nämligen att "jag kan avgöra en match, jag har kvalitéer" och så vidare.

De låter alla som vore Zlatan men till skillnad från honom har de inget CV att backa upp snacket med. Jag skulle förvänta mig, nej snarare kräva att vad de säger idag under intervju ska vara "jag kommer att kämpa som fan och ge allt jag kan".

Att Hamrén kommer med ett gäng som inte förstått att de ska ge allt för laget och landet men i stället TROR att JAG är bäst kan nog vara en del av förklaringen till Sveriges mindre imponerande insatser bl a i öppningsmatchen mot Irland som vi bara MÅSTE vinna, men Sverige går ut och springer minst av samtliga 24 länder i öppningdmatch.

De behöver ju inte springa, de behöver ju inte kämpa. Det räcker ju om medspelarna lirar dem fria 2 meter från mållinjen med öppet mål så ska de minsann visa alla hur bästigaste de är.

Fy fan. Det känns som att Sverige fyllt laget med en massa Mikko Lehtonen.
Kommentera