Luleå HF

115743 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1755267

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Satan så bedrövligt! Halvtid i matcherna Frankrike-Schweiz 0-0 och Albanien-Rumänien 1-0 och man intervjuar svenska spelare inför vår match mot Belgien på onsdag.

Gubbe efter gubbe intervjuas och säger ungefär samma sak nämligen att "jag kan avgöra en match, jag har kvalitéer" och så vidare.

De låter alla som vore Zlatan men till skillnad från honom har de inget CV att backa upp snacket med. Jag skulle förvänta mig, nej snarare kräva att vad de säger idag under intervju ska vara "jag kommer att kämpa som fan och ge allt jag kan".

Att Hamrén kommer med ett gäng som inte förstått att de ska ge allt för laget och landet men i stället TROR att JAG är bäst kan nog vara en del av förklaringen till Sveriges mindre imponerande insatser bl a i öppningsmatchen mot Irland som vi bara MÅSTE vinna, men Sverige går ut och springer minst av samtliga 24 länder i öppningdmatch.

De behöver ju inte springa, de behöver ju inte kämpa. Det räcker ju om medspelarna lirar dem fria 2 meter från mållinjen med öppet mål så ska de minsann visa alla hur bästigaste de är.

Fy fan. Det känns som att Sverige fyllt laget med en massa Mikko Lehtonen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Har gett upp sparkabollens EM sedan ett tag, 2x45min av vad luftpastejer och massa annat svammel.....

Längtan är stör efter HOCKEY & SHL nu!
Kommentera