Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1758907

Sv: Linus Omark Auto
Hmm. Träningsmatch borta mot Apan på onsdag, Två CHL-matcher kvar och sedan kanske vi för första gången missar slutspelet, SHL på gång om några veckor och detsamma gäller World Cup.

Det är mycket nu!

Dessutom får vi se vad som händer med Gustav Bouramman. Tidigare uppgifter att han var på väg "hem" till Luleå, där Luleå anmält honom som deltagare för oss i CHL, så det ligger en del i det. Men nu har han fått ett NHL-kontrakt med Minnessota och ska campdelta, sedan får vi se. Gissningen är väl att han stannar i AHL då, men inlåning Luleå är också möjlig. Och i så fall har vi hela tio backar i truppen! I så fall lär vi vara rejält immuna mot skador, men tio låter riktigt mycket. I så fall blir det nog kombinerat med utlåning. Synd att Aspis tappade allsvenska platsen. Vi får väl odla Burkölen vidare nu; fint i sammanhanget att vi slipper konkurrens där eftersom det för Apan är viktigare att "Hata Ölen" än att gynna Västerbottenshockeyn.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linus Omark Auto
Omgång i KHL igår och mApkyss lyckades faktiskt vinna. Låg under med 2-3 i tredje perioden men vände till 4-3 och vann, med följd att mApkyssen bröt sin stred av 3 förlorade av 3 möjliga. Men han kommer nog igen!

Salavat Yulaev torskade igen med 3-1 men Linus Omark tog poäng igen och har nu 1 poäng per match, trots att Salavat börjat svagt. Motståndarna var CSKA men Viktor Fasth stod över.

Ex-Apan Henrik Karlssons Barys har inte lirat, de torskade ju för två dagar sedan sannolikt pga dåligt båsdörrsskötande, av Henrik.
Kommentera