Luleå HF

115678 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1758917

Sv: Linus Omark Auto
Omgång i KHL igår och mApkyss lyckades faktiskt vinna. Låg under med 2-3 i tredje perioden men vände till 4-3 och vann, med följd att mApkyssen bröt sin stred av 3 förlorade av 3 möjliga. Men han kommer nog igen!

Salavat Yulaev torskade igen med 3-1 men Linus Omark tog poäng igen och har nu 1 poäng per match, trots att Salavat börjat svagt. Motståndarna var CSKA men Viktor Fasth stod över.

Ex-Apan Henrik Karlssons Barys har inte lirat, de torskade ju för två dagar sedan sannolikt pga dåligt båsdörrsskötande, av Henrik.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linus Omark Auto
Allt fler Apor har skådat tecknen - junislaget har tömts på talanger från Burkölen och Norrbotten mot klena chansningar från Norge och södra Sverige, samtidigt som andelen köpespelare i representationslaget nu blir så högt att inte ens Apsanningar räcker till för att hitta "anknytningar" där 30-åriga legoknektar förses med Apled.

Den stora skräcken är att numera enda SHL-konkurrenten i norr, sedan Timrå och MooDoo tagit steget ned, Luleå Hockey ska segla förbi.

Skräck och skräck - de som förstår, förstår att det inte är en fråga om utan när som Norrbottens björnar definitivt puttar ned Aporna.

Nu kommer ju björnarna på besök redan på onsdag, och björnskräcken sprids i apbygden.

I lördagsnatt var en kvinna på väg hem från krogen i centrala Apschtaan och upptäckte en björn!

Snacka om att skräckens isande förlamning får ett allt grepp om Aporna!
Kommentera