Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1771347

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Helvete vad vi står på hälarna i matchen oroande!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hmm, missade lite tidigare då jag har beredskap men har nu kollat utvisningen på en Krona i andra perioden och den är OK.

En Luleåspelare kommer fri och ska skjuta från halvdistans men då klipper Kronan honom över händerna och klubban och pucken glider iväg till sarghörnet.

Den itvisningen var korrekt men de tre andra utvisningarna är fullständiga felbedömningar från galningen Sjöqvist sida. När han nu får chansen att vara domare i en lättdömd match med två juste spelande lag kan han inte hålla sig från huvudrollen utan hittar på ena jävla ytterligare utvisningar.

När det gäller den fjärde utvisningen, den som innebar att Kronan kvitterade i PP, har vi nu sett den rejält. Tim är i Kronanzonen och Kronan Prinz höjer båda nävarna och klipper till Tim ordentligt på övre delen ryggen (ungefär crosschecking kunde han åkt på) men Tim vrider undan överkroppen varpå Prinz slår i luften och tappar balansen och faller.

Ja fy fan, jävla Sjöqvistare!

En Krona intervjuas i paus, vad säger du?
- Domarna dömer, jag lägger ingen energi på det. Rätt och fel jämnar ut sig.

Harju intervjuas, vad säger du?
- Sjöqvistarn har erkänt att han gjorde fel så vi har släppt det.

Sammanfattningsvis. I en sådan här match kan galna zebror som Herr Sjöqvistare få en avgörande betydelse genom att hitta på utvisningar som inte finns. Eftersom Kronan målar på 25% medan Luleå bara målar 15% av PP.

Jag är helt enig emd den kunniga Luleåpubliken: SKANDAL, SKANDAL, EN DOM-ARE-SKANDAL!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
BusarnasBuse: Men Mikkelson klipper till från blå och Johannes 96,09% Jönsson kan inte stå emot.

Nu åker Tim Kennedy ut och publiken reagerar hårt eftersom de inte sett något fel. Sedan spelas reprisen upp och då framgår det med fruktansvärd tydlighet att det (förstås) inte var något fel alls. En Krona som föll, bara. Ibland faller folk i hockey. Utan att det finns någon anledning till det. Och publken blir riktigt skitförbannad på de helt enkelt bedrövliga zebrorna.

Och som lök på laxen kvitterar Kronan i PP.

Ja, fy fan. Det här är en extremt lättdömd match men ändå får man se en av de sämsta domarinsatserna på mycket länge.

Och oväntat är det inte. Eftersom det är Sjöqvistarn som "dömer". Av alla zebror i SHL är Sjöqvist den som i särklass helt överlägset kan uppföra sig på ett sätt som får en att tro att han inte bara rökt på utan dessutom skjutit olagliga substanser i alla tillgängliga kroppsöppningar plus några okända.

Jag tycker att det bara finns en sak att göra. Luleås läkare får skriva intyg enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård iför att medelst polishandräckning genomföra provtagning i Sunderbyn för att identifiera vilka kvantiteter av olagliga droger denne dåre har i sig.

FYFAN SJÖQVISTARN VILKET JÄVLA FIASKO DU ÄR! DRA ÅT HELVETE!
Kommentera