Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1771421

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hmm, missade lite tidigare då jag har beredskap men har nu kollat utvisningen på en Krona i andra perioden och den är OK.

En Luleåspelare kommer fri och ska skjuta från halvdistans men då klipper Kronan honom över händerna och klubban och pucken glider iväg till sarghörnet.

Den itvisningen var korrekt men de tre andra utvisningarna är fullständiga felbedömningar från galningen Sjöqvist sida. När han nu får chansen att vara domare i en lättdömd match med två juste spelande lag kan han inte hålla sig från huvudrollen utan hittar på ena jävla ytterligare utvisningar.

När det gäller den fjärde utvisningen, den som innebar att Kronan kvitterade i PP, har vi nu sett den rejält. Tim är i Kronanzonen och Kronan Prinz höjer båda nävarna och klipper till Tim ordentligt på övre delen ryggen (ungefär crosschecking kunde han åkt på) men Tim vrider undan överkroppen varpå Prinz slår i luften och tappar balansen och faller.

Ja fy fan, jävla Sjöqvistare!

En Krona intervjuas i paus, vad säger du?
- Domarna dömer, jag lägger ingen energi på det. Rätt och fel jämnar ut sig.

Harju intervjuas, vad säger du?
- Sjöqvistarn har erkänt att han gjorde fel så vi har släppt det.

Sammanfattningsvis. I en sådan här match kan galna zebror som Herr Sjöqvistare få en avgörande betydelse genom att hitta på utvisningar som inte finns. Eftersom Kronan målar på 25% medan Luleå bara målar 15% av PP.

Jag är helt enig emd den kunniga Luleåpubliken: SKANDAL, SKANDAL, EN DOM-ARE-SKANDAL!
Kommentera