Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1772165

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sex minuter kvar fortfarande 2-2 och relativt jämnt, Öret har börjat vädra morgonluft och kan...

...ja, där kommer det. Först står Harju i egen zon och slår ett pass till ett Öre varpå det mucket väl kunde ha resulterat.

Men bara halvminuten efteråt ska landslagskanne ta emot en puck som siste back på röda. Men han står och sover och missar pucken med bladspetsen. Ett snabbt Öre snor pucken, får friläge och sätter 3-2!

Och omedelbart efter det tar Rydahl en halssving på ett Öre och med fyra minuter kvar PP för Öret.

Ett flertal korkade insatser på kort tid och nu talar det mesta för att matchen är förlorad...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Okej, vi värvar en back som är pp-specialist. Sen utnyttjar vi inte han i den positionen. Istället satsar vi vidare på en föredetting som Sandström och skickar istället iväg killen till Karlskrona. Som blir nya serieledare och där är han tydligen tillräckligt bra för att få lira om än bara 11 minuter i sin premiär.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Så blev det. En torsk som känns onödig då Luleå spelade bra och dominerade rätt bra men fick inte in avgörande målen och förlorar sedan på tabbar.

Nå. Så här i inledningen av säsong - nu har vi spelat ungefär alla mot alla, fast vi haft Apan 2 ggr och Förlunda 0 ggr - är det viktigaste hur spelet ser ut. Och det känns ganska bra. Vi är nu på plats 7, dvs sist på övre halvan, men jag räknar med att vi kommer att plocka en del placeringar framöver.

Kronan håller ut tredje perioden och slår Frölunda och nu leder blekingelaget serien. Faktum är att jag gillar det definitivt. Härligt att se ett lag som folk räknar ska vara bottenskrap visa vad hockey är:-) Och det är inget tvivel om att när våra bortåt 200 bästa svenska spelare lirar i utlandet är det möjligt för alla lag att överraska och lyckas. I år har både Malmö och Kronan gjort det.

KÖR HÅRT, KRONOR!
Kommentera